Germania danseaza samba si scrie istorie in Brazilia! Cea mai mare umilinta din istorie pentru Selecao!

Brazilia a fost ingenuncheata de echipa lui Joachim Low in semifinala de pe Estadio Mineirao. Nemtii au marcat 7 goluri, 4 dintre ele fiind inscrise in doar 5 minute de joc!

Fara Neymar si capitanul Thiago Silva, Brazilia a vrut sa inceapa in forta meciul de pe Estadio Mineirao, Marcelo a avut un sut bun de la peste 30 de metri, putin pe langa poarta lui Neuer in minutul 3', iar Hulk a incercat sa creeze si el pericol in careul german(4'). Planul brazilienilor a cazut insa dupa primele zece minute de joc. Ramas nemarcat in careu, la primul corner al Germaniei, Tomas Muller a deschis scorul cu un vole din 8 metri(11'). Iar ce a urmat apoi a fost de neimaginat! In doar 5 minute, echipa lui Joachim Low a pus la pamant definitiv Selecao! Din minutul 23 si pana in minutul 28 nemtii au inscris de 4 ori! Klose, Kroos(de doua ori) si Khedira au ingenuncheat Brazilia. Si executia nu s-a incheiat la scorul de 5-0, inregistrat la pauza! Ramires si Paulinho au fost aruncati in teren in incercarea de a opri macelul. Neuer nu s-a lasat insa induplecat de lacrimile din tribuna si a scos pe rand din fata lui Oscar(52')si Paulinho(54'), iar Schurrle a mai dat doua lovituri Braziliei aflate la podea (69' si 79), 7-0! Oscar a marcat si el inainte de pleca la vestiare(7-1), dar Selecao era deja in istorie cu cea mai severa infrangere din semifinalele Cupei Mondiale. Germania este prima finalista a Mondialului brazilian si va intalni in marea finala castigatoarea dintre Argentina si Olanda.  

Brazilia a fost ingenuncheata de echipa lui Joachim Low in semifinala de pe Estadio Mineirao. Nemtii au marcat 7 goluri, 4 dintre ele fiind inscrise in doar 5 minute de joc!


Fara Neymar si capitanul Thiago Silva, Brazilia a vrut sa inceapa in forta meciul de pe Estadio Mineirao, Marcelo a avut un sut bun de la peste 30 de metri, putin pe langa poarta lui Neuer in minutul 3′, iar Hulk a incercat sa creeze si el pericol in careul german(4′).
Planul brazilienilor a cazut insa dupa primele zece minute de joc. Ramas nemarcat in careu, la primul corner al Germaniei, Tomas Muller a deschis scorul cu un vole din 8 metri(11′). Iar ce a urmat apoi a fost de neimaginat! In doar 5 minute, echipa lui Joachim Low a pus la pamant definitiv Selecao! Din minutul 23 si pana in minutul 28 nemtii au inscris de 4 ori! Klose, Kroos(de doua ori) si Khedira au ingenuncheat Brazilia. Si executia nu s-a incheiat la scorul de 5-0, inregistrat la pauza!
Ramires si Paulinho au fost aruncati in teren in incercarea de a opri macelul. Neuer nu s-a lasat insa induplecat de lacrimile din tribuna si a scos pe rand din fata lui Oscar(52′)si Paulinho(54′), iar Schurrle a mai dat doua lovituri Braziliei aflate la podea (69′ si 79), 7-0!
Oscar a marcat si el inainte de pleca la vestiare(7-1), dar Selecao era deja in istorie cu cea mai severa infrangere din semifinalele Cupei Mondiale.
Germania este prima finalista a Mondialului brazilian si va intalni in marea finala castigatoarea dintre Argentina si Olanda.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.