Brazilienii mor de ciuda! Argentina va juca duminica marea finala de pe Maracana, contra Germaniei

Messi si compania au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a obtine calificarea in ultimul act al Cupei Mondiale, in fata Olandei. Partida disputata pe Arena Corinthians din Sao Paulo nu a fost deloc una spectaculoasa. Microbistii au fot nevoiti sa se multumeasca cu portia de goluri oferita de prima semifinala, pentru ca Argentina si Olanda au preferat sa nu isi asume nici un risc in meciul de miercuri seara. In prima repriza, doar sutul lui Messi dintr-o lovitua libera de la 20 de metri retinut cu ceva emotii de Cillessen a mai animat jocul, pentru ca de partea celalalta, batavii nu au expediat nici un sut pe spatiul portii. Situatia nu s-a schimbat prea mult nici in repriza a doua, tribunele fiind trezite doar dupa executia lui Higuain care a trimis mingea in plasa laterala a portii lui Cillessen, insa jucatorul fusese oricum semnalizat in ofside(75'). Olandezii au avut prima ocazie mai importanta in ultimul minut, la o faza la care au colaborat Sneijder și Robben, insa Mascherano a fost pe faza si a reusit sa intervina. Meciul a intrat in prelungiri, dar nici cele 30 de minute suplimentare nu au putit schimba situatia de pe tabela, ajungandu-se la loviturile de departajare. Van Gaal nu l-a mai putut trimite pe Tim Krul in poarta, cum a facut la meciul cu Costa Rica din sferturi, iar Cillessen nu a reusit sa pareze nici una din loviturile argentinilor, pe cand de partea celalata Romero a reusit sa se opuna in fata lui Vlaar si Sneijder. S-a incheiat 4-2, iar Argentina va lupta pentru al treilea titlu mondial, contra Germaniei, duminica, de la ora 22, pe Maracana.  

Messi si compania au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a obtine calificarea in ultimul act al Cupei Mondiale, in fata Olandei. Partida disputata pe Arena Corinthians din Sao Paulo nu a fost deloc una spectaculoasa.

Microbistii au fot nevoiti sa se multumeasca cu portia de goluri oferita de prima semifinala, pentru ca Argentina si Olanda au preferat sa nu isi asume nici un risc in meciul de miercuri seara. In prima repriza, doar sutul lui Messi dintr-o lovitua libera de la 20 de metri retinut cu ceva emotii de Cillessen a mai animat jocul, pentru ca de partea celalalta, batavii nu au expediat nici un sut pe spatiul portii.
Situatia nu s-a schimbat prea mult nici in repriza a doua, tribunele fiind trezite doar dupa executia lui Higuain care a trimis mingea in plasa laterala a portii lui Cillessen, insa jucatorul fusese oricum semnalizat in ofside(75′).
Olandezii au avut prima ocazie mai importanta in ultimul minut, la o faza la care au colaborat Sneijder și Robben, insa Mascherano a fost pe faza si a reusit sa intervina.
Meciul a intrat in prelungiri, dar nici cele 30 de minute suplimentare nu au putit schimba situatia de pe tabela, ajungandu-se la loviturile de departajare.
Van Gaal nu l-a mai putut trimite pe Tim Krul in poarta, cum a facut la meciul cu Costa Rica din sferturi, iar Cillessen nu a reusit sa pareze nici una din loviturile argentinilor, pe cand de partea celalata Romero a reusit sa se opuna in fata lui Vlaar si Sneijder. S-a incheiat 4-2, iar Argentina va lupta pentru al treilea titlu mondial, contra Germaniei, duminica, de la ora 22, pe Maracana.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.