Noutati :

Zeci de timisoreni au ascultat concertul Filarmonicii Banatul din Piata Unirii. Orchestra a cantat pentru sala Capitol de Ziua Timisoarei

4 august, 2011 - 01:11 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Zeci de melomani ai Timisoarei s-au adunat in Piata Unirii miercuri seara sa asculte un concert oferit de Filarmonica Banatul, in ziua in care capitala Banatului celebreaza 92 de ani de la intrarea trupelor armatei romane in oras.

Artistii au urcat pe scena din piata si au interpretat un spectacol exceptional, demn de o asemenea sarbatoare. Toate bancile din Unirii au fost pline de oameni de toate varstele, care au aplaudat necontenit fiecare melodie cantata de orchestra. Sunetul a fost si el impecabil. Timp de o ora, Catalina Costin, Doru Roman si Cosmin Balean, dar si restul artistilor, dirijati de Radu Popa, au interpretat piese precum Hora staccato, The lonely shepard ori Vals din suita Mascarade.

In ceea ce priveste Sala Capitol, reprezentantii Primariei Timisoara spun ca Guvernul a decis ca sala sa ajunga din nou in patrimoniul primariei. Potrivit directorului filarmonicii, Ioan Garboni, se pare ca din toamna, municipalitatea va intra in posesia salii Capitol si a Gradinii de vara.

Foto: Ervin Boer

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor