Noutati :

Filarmonica Banatul Timisoara si Bega Blues Band vor concerta pe scena festivalului Jazz TM

12 iunie, 2013 - 01:26 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. In cadrul primei editii a festivalului Jazz TM care se va desfasura in aceasta vara, la Timisoara, pe scena vor concerta si Bega Blues Band, precum si Filarmonica Banatul din Timisoara.

In avanpremiera Festivalului Jazz TM care se va desfasura in Piata Victoriei din Timisoara, in data de 4 iulie vor concerta Bega Blues Band si Filarmonica Banatul cu prelucrari de jazz, blues si selectiuni din piese celebre.

Devenita cunoscuta pentru concertele in spatii neconventionale, precum cele de la Pestera Romanesti, din fata Catedralei Mitropolitane, de pe malul canalului Bega, de pe pista Aeroportului „Traian Vuia”, de la Padurea Verde, pe santierul Societatii Drumuri Municipale, ori in Unitatea Militara de la Chisoda, Filarmonica a pregatit un program special pentru festivalul Jazz TM.

In deschiderea concertului Filarmonicii, formatia Bega Blues Band va sustine un recital cu piese de blues, jazz si rock.

La Festivalul Jazz TM vor concerta: Richard Bona, un virtuoz al basului electric (5 iulie 21.30), Kurt Elling, unul dintre  cei mai importanti vocalisti de jazz (6 iulie) 21:30,  David Murray Infinity Quartet featuring Macy Gray (7 iulie) 21:30, saxofonistul Ilhan Ersahin  alaturi de trupa Istanbul Sessions (7 iulie) 20:15, tobosarul  Manu Delago  si proiectul Handmade (6 iulie) 20:15,  Hidden Orchestra din Edinburgh, Scotia (5 iulie) 20:15.

Jazz TM se va desfasura in Piata Victoriei din Timisoara in perioada 5-7 iulie 2013.

Accesul este gratuit dar se pot rezerva locuri pe scaun intr-o zona special amenajata din fata scenei cu 50 lei/festival.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...