Noutati :

Festival de Rock la Muzeul Satului din Timisoara. Vita de vie, Coma, Mircea Baniciu, Desant concerteaza la TIMROCK. Vezi programul!

18 mai, 2012 - 11:41 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Timisoara gazduieste la inceputul lunii iunie un festival de rock, care aduce pe scena de la Muzeul Satului Banatean unele dintre cele mai renumite formatii din Romania.

Printre artistii confirmati deja se numara si Vita de Vie, Coma, Implant pentru Refuz sau Mircea Baniciu. Programul stabilit este unul provizoriu, deoarece organizatorii inca poarta negocieri si cu alte formatii.

„Era nevoie de festivalul acesta la Timisoara. S-a intrerupt acum 21 de ani, au fost atunci cateva editii. Practic, o luam de la capat, conditiile si vremurile sunt altele. Aducem numai trupe romanesti, desi am avut intentia sa aducem si trupe straine. Atat imi permite bugetul acum”, a spus organizatorul Marius Giura pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Festivalul TIMROCK se desfasoara in perioada 6 – 8 iunie, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Un bilet va costa 30 de lei.

Program:

Miercuri, 6 iunie:
– AIM
– Vest
– Desant
– Egocentrics
– Arpy Kajtar & Efect
– Implant pentru Refuz
– Vita de Vie

Joi, 7 iunie:
– Toxic
– Stone Fiction
– Pandora
– Burning Table
– Bio
– Coma
– Mircea Baniciu

Vineri, 8 iunie:
– Sanctuar
– Mircea Bunea Trio
– Kiroptera
– Stepan Project

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor