Noutati :

Vreme de petrecere la Zilele localitatii Dumbravita 2012

21 septembrie, 2012 - 09:51 AM
Autor: Anonim      
Categorie: Timis
1

DUMBRAVITA. Expozitii de pictura, sedinta festiva a Consiliului Local, intreceri sportive si automobilistice, un variat program artistic, cu multa muzica si distractie pentru toate varstele. De toate acestea, si de multe altele, vor avea parte dumbravitenii la aniversarea celor 121 de ani trecuti de la atestarea documentara a comunei.

Evenimentul va avea loc intre 21 si 23 septembrie 2012.

Deschiderea oficiala a Zilelor Dumbravitei va avea loc vineri 21 septembrie, la ora 11.

De la ora 12, pana spre seara,  la scoala generala se va putea viziona o interesanta expozitie de pictura, tablourile expuse fiind realizate de elevii dumbraviteni. De la ora 14, in mansarda primariei, va incepe un turneu de sah in care se vor intrece sportivi din mai multe generatii. Sportul reprezentativ al localitatii- tenisul de masa- va avea parte, in sala de sport, de o competitie care se va derula pe parcursul a doua zile.

A doua zi, sambata a manifestarilor editiei 2012 a ”Zilelor Dumbravitei” va debuta cu un turneu de fotbal. Astfel,  la stadion, de la ora 8,  vor incepe meciurile contand pentru Cupa ”Zilele Dumbravitei- 2012”. intrecerile sportive ale zilei vor continua cu un concurs de ciclism si role (de la ora 10, in centrul comunei), cu unul de karting (ora 12) si un raliu pe macadam (de la ora 12,30). Firme din Dumbravita si Szentes vor expune produsele lor in cadrul expozitiei, prin dialog vor gasi noi cai de cooperare in afaceri in cadrul unei expozitii, sub genericul HunRoCoop, deschisa intre orele 10-18 si gazduita de primarie. Tot sediul administratiei locale va mai gazdui, intre orele 12-13 o masa rotunda cu tema cooperarii in afaceri iar in intervalul orar 14-15, o conferinta de diseminare a proiectului HELP (”Ajutor european pentru sanatatea comunitatilor din Dumbravita si Derekegyhaz”) care  isi propune sa ajute persoanele cu dizabilitati si varstnicii prin intermediul unui dispozitiv de alarmare. De la ora 17, pe platoul din fata bisericii ortodoxe va incepe balul.

Duminica 23 septembrie, la primarie, incepand cu ora 8, edilii locali vor primi oaspetii:  reprezentanti ai administratiilor localitatilor infratite cu Dumbravita, ai administratiei judetene, comunelor invecinate etc. De la ora 11 va avea loc o sedinta festiva a CL Dumbravita urmata, la ora 13, de conferinta ” “Ziua Cooperarii Europene”. Tot in aceasta zi va mai avea loc un inedit concurs de echitatie (de la ora 12,30), la care vor participa tineri calareti. La ora 16, dumbravitenii si oaspetii lor sunt invitati la distractie. Programul artistic va fi sustinut de catre o formatie din Arad condusa de Florin Ionas si de solistii de muzica populara Claudia Ionas si Mile Povan. La ora 20 vor avea loc jonglerii cu foc cu trupa Spiral Flames si formatia de bateristi Kalungu. De la ora 21,30, cei prezenti la eveniment vor putea asista la un spectaculos foc de artificii. Va asteptam cu drag la ”Zilele Dumbravitei” !Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. It’s about time soneome wrote about this.