Obiectivele Primariei Dumbravita in 2013: strazi asfaltate si locuri de joaca amenajate pentru copii

DUMBRAVITA. Admnistratia comunei si-a stabilit clar prioritatile pentru acest an. Se are in vedere continuarea unor lucrari demarate in 2012 dar si inceperea altor investitii de interes major pentru intreaga comunitate.

In pofida faptului ca anul 2013 se anunta a fi unul destul de dificil din punct de vedere financiar, conducatorii Primariei Dumbravita se declara totusi optimisti. Acestia au pregatite proiectele pentru mai multe investitii, lucrari pe care vor sa le realizeze sau macar sa le demareze in acest an. Constient ca fondurile Guvernului vor fi limitate in acest an, primarul Victor Malac isi pune sperantele in deblocarea programelor cu finantare europeana dar si in gospodarirea cu maxima eficienta a fondurilor bugetului local, asta in conditiile in care nu s-au majorat taxele si impozitele locale.

In 2013 vrem sa finalizam proiectul de asfaltare al celor 7,4 km de strazi, inceput anul trecut. De asemenea, dorim sa realizam trotuare cu dale livrate de la primarie, sa amenajam locuri de joaca pentru copii, sa initiem demersurile pentru construirea unei sali de sport polivalente”, spune primarul Victor Malac. Edilii vor continua implementarea proiectului de apa-canal, iar in functie de derularea acestuia se doreste  modernizarea a cat mai multor strazi din zona de vest a localitatii. O alta prioritate vizeaza finalizarea celor cinci proiecte transfrontaliere, aflate in stadiul de implementare, precum si continuarea proiectelor dezvoltate in parteneriat cu Primaria Timisoara.

Va trebui sa gasim resurse, pentru ca in urmatorii ani sa modernizam 30 km de strazi care au deja, proiect tehnic si studiu de fezabilitate, obtinute prin proiectele transfrontaliere DcHuro si Roads. Vom continua de asemenea si cu extinderea iluminatului public”, adauga edilul sef al Dumbravitei. Agenda culturala a fost stabilita astfel ca, si in 2013, primaria va sustine toate manifestarile cultural-artistice programate.

Nu in ultimul rand vor fi promovate activitatile sportive, fie ca este vorba de tenis de masa, fotbal, ciclism, karting, lupte greco-romane ori dans.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.