Urmatorul iPhone ar putea avea casti wireless

Viitorul model de iPhone ar putea avea casti Bluetooth, zvonul fiind lansat dupa ce Apple a cumparat o companie producatoare de casti wireless. Compania cumparata de Apple este Wi-Gear si este specializata in producerea de accesorii audio Bluetooth, achizitie care i-a facut pe unii sa spere ca noile modele de iPhone si iPod Touch vor avea casti wireless, scrie Daily Telegraph. Desi informatia nu a fost confirmata nici de Apple si nici de Wi-Gear, pe profilul de LinkedIn al co-fondatorului Wi-Gear scrie acum ca el este inginer Bluetooth la Apple pentru platforma iOS. Wi-Gear a scos pe piata pana acum celebrele casti iMuffs, populare in randul utilizatorilor de iPhone si iPod Touch, care au vrut sa isi asculte muzica fara sa aiba cabluri care atarna pe ei. Apple produce deja o serie de accesorii wireless, printre care mouse-uri, trackpad si tastaturi, dar nu a avut succes cu sistemul audio mono. Cumpararea Wi-Gear va ajuta Apple sa concureze si mai bine cu rivalii de la Motorola si Plantronics, care isi produc si ei echipament audio Bluetooth.

Viitorul model de iPhone ar putea avea casti Bluetooth, zvonul fiind lansat dupa ce Apple a cumparat o companie producatoare de casti wireless.
Compania cumparata de Apple este Wi-Gear si este specializata in producerea de accesorii audio Bluetooth, achizitie care i-a facut pe unii sa spere ca noile modele de iPhone si iPod Touch vor avea casti wireless, scrie Daily Telegraph.

Desi informatia nu a fost confirmata nici de Apple si nici de Wi-Gear, pe profilul de LinkedIn al co-fondatorului Wi-Gear scrie acum ca el este inginer Bluetooth la Apple pentru platforma iOS.

Wi-Gear a scos pe piata pana acum celebrele casti iMuffs, populare in randul utilizatorilor de iPhone si iPod Touch, care au vrut sa isi asculte muzica fara sa aiba cabluri care atarna pe ei.

Apple produce deja o serie de accesorii wireless, printre care mouse-uri, trackpad si tastaturi, dar nu a avut succes cu sistemul audio mono. Cumpararea Wi-Gear va ajuta Apple sa concureze si mai bine cu rivalii de la Motorola si Plantronics, care isi produc si ei echipament audio Bluetooth.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.