Urmeaza cursuri IT gratuite si apoi devino programator in 8 luni. Garantat

Anul 2023 este cel în care îți poți transforma visul în realitate! Ocazia de a participa la cursuri IT gratuite e perfectă pentru a face primii pași în dezvoltarea carierei tale de programator.

Mentoratul WellCode îți lansează provocarea, așa că mingea e la tine în teren acum! Tu alegi dacă o lași să-ți scape sau dacă ”șutezi la poartă”. Dacă alegi să faci pasul, atunci vei avea ocazia de a testa platforma și a vedea cum funcționează programul de învățare fondat de Petru Trîmbițaș, în urma experienței dobândite în cadrul marilor companii Google și Facebook, din Statele Unite ale Americii.

În cadrul mentoratului, tânărul clujean îți oferă posibilitatea de a parcurge platforma în doar 8 luni și de a învăța să scrii cod curat și corect, de la zero, cu mențiunea de a respecta întocmai următoarele condiții:

  • să lucrezi 10-15 ore pe săptămână;

  • să te odihnești 8 ore / noapte;

  • să urmezi sfaturile mentorilor.

Aceste cursuri IT gratuite integrate în programul de mentorat sunt oportunitatea de care ai nevoie pentru a te convinge dacă programarea este domeniul în care vrei să-ți desfășori activitatea și să-ți construiești o carieră.

De ce să alegi cursuri IT gratuite?

Programul de mentorat gândit de Petru Trîmbițaș are integrat un astfel de modul gratuit. În cadrul acestuia, vei putea vedea felul în care este structurată platforma, organizarea problemelor și modul în care este abordată formarea ta ca programator.

Vei beneficia de aceeași susținere și disponibilitate din partea mentorilor și a coach-ilor ca restul cursanților. Pe parcursul modulului gratuit, vei putea conștientiza felul în care problemele din viața personală își pun amprenta asupra succesului profesional. Totodată, vei fi ajutat de mentori să îți setezi obiective de lungă și de scurtă durată, care să te poarte pe drumul de la dorință la succes.

Totodată, vei avea ocazia de a rezolva probleme și de a scrie cod corect și curat încă de la prima logare pe platformă. În acest fel, vei avea oportunitatea de a testa gratuit modul de abordare al mentorilor și modul în care aceștia te vor ghida către atingerea obiectivului final – obținerea primului job / internship ca programator – în numai opt luni.

cursuri it gratuite

După finalizarea acestor cursuri IT gratuite, vei putea alege să continui mentoratul și să-ți desăvârșești formarea ca programator. Astfel, după parcurgerea integrală a platformei, vei putea beneficia de ghidarea mentorilor pentru a reuși să-și scrii propria aplicație sau să îți creezi propriul portofoliu de proiecte.

Platforma îți propune un program de învățare interactiv, la care vei putea avea acces oricând, adaptat programului și stilului tău de învățare. Cu toate că vei putea rezolva probleme când, de unde, cum și cât îți dorești, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la orice pas! În plus, vei putea interacționa cu ceilalți cursanți în cadrul call-urilor zilnice sau săptămânale, când vei putea schimba păreri și experiențe cu aceștia.

Cu toate că este un modul de cursuri IT gratuite, vei avea ocazia de a ”gusta” din programul de dezvoltare personală. Astfel, vei putea vedea cât de mult te pot ajuta coach-ii și specialiștii în dezvoltare personală să îți stabilești o igienă a somnului sănătoasă, un stil alimentar echilibrat și cât de important este un antrenament pentru rezultate profesionale performante.

Nu mai sta pe gânduri! Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te dacă acest program este eficient și pentru tine. Oferă-ți șansa de a deveni programator în doar opt luni, în caz contrar, îți vei putea recupera toți banii înapoi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Detalii

  2. Ohoho, mizeria lui Trambitas a ajuns si aici. Din aceeași sleahta ca si Dascalu si Raul Pop. Trebuie o cautare pe Google si video-ul despre procesul castigat de catre cel de la Vlog de IT.

  3. Va impartasesc situatia mea si nu vreau sa generalizez. Eu am facut un curs de JavaScript de 7 luni platit la care am terminat in primmi trei cu o aplicatie facuta in Angular. De un an de zile caut si fiecare anunt de begginer / internship are minim 100 aplicanti, unele precum (Bending spoons ) ajungand si la 1200 aplicanti . Am primit trei interviuri de codare in care poate 20% din ce am facut la curs ,restul algoritmica pura . Nu creat butoane , pagini etc .. pur algoritmi pentru job de front end. Nu vreau sa va descurajez dar vreau sa fiti realisti ca nu este simplu!!!