PiNTeam aniversează 10 ani de excelenta in solutii complete pentru domeniul automotive

Una dintre cele mai revoluționare companii de soluții software în automotive – PiNTeam, sărbătorește 10 ani de evoluție spectaculoasă!

Sunt mai mult decât bucuros să anunț că anul acesta se împlinește un deceniu de când am lansat această companie cu mare entuziasm, speranță și dăruire. 10 ani în care munca, creativitatea, perseverența, deschiderea și flexibilitatea, talentul și implicarea colegilor, respectul și calitatea oferite clienților noștri s-au unit. Felicitări nouă și tuturor celor care au contribuit la creșterea acestei companii. La mulți ani PiNTeam!” – Marius Pintea, CEO PiNTeam

PiNTeam este o firmă care vine din partea de pre-development și research, încercând să fie cu un pas înaintea concurenței în momentul în care aceste tehnologii sunt duse către mass-production.

Cu birouri în 4 locații: München, Timișoara, Iași, Sibiu – PiNTeam oferă soluții complete în domeniul automotive, în special în partea de basic software și drivere specializate. Cunoștințele în acest domeniu sunt demonstrate și de produsele dezvoltate in-house, ajutând clienții la optimizarea rezultatelor.

În cei 10 ani de activitate, PiNTeam a marcat mai multe momente importante în strategia de dezvoltare a companiei:

  • în 2017 se alătură ca Associate Partner al consortiului AUTOSAR
  • în 2019 încheie un parteneriat foarte important cu DENSO
  • Lansează 4 produse proprii ca soluții integrate pentru clienții din automotive: primul produs lansat în 2013 este Kyoto, urmat de OMIYA în 2017, Kyoto Suite (2017), Fuji (2019) și Osaka (2021) – detalii pe: https://pinteam.eu
  • În prezent compania și-a extins echipa la peste 130 de angajați și are peste 400 de proiecte finalizate cu succes pentru clienți la nivel mondial.

Secretul performanței PiNTeam poate fi rezumat în câteva cuvinte: oamenii potriviți, o cultură sănătoasă a companiei și punerea pe primul loc a angajaților, a oamenilor bine pregătiți care își aduc aportul în fiecare zi la viziunea și obiectivele companiei.

PiNTeam oferă un pachet generos de beneficii angajaților:

  • dezvoltare profesională, noi tehnologii, provocarea de a fi parte din echipe care creează, dinamism pe proiecte, abordare durabilă;

  • un mediu de lucru prietenos, flexibil, informal dar profesional, colegi pasionați și dedicați;

  • o abordare „work life balance“.

Toate acestea plasează compania PiNTeam ca un angajator de top în domeniul software pentru automotive.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...