Testeaza-ti pasiunea pentru IT cu ajutorul unor cursuri de programare gratuite

Diferența dintre ceea ce ne imaginăm și realitate ne face să conștientizăm cu adevărat dacă ceea ce ne atrage este și ceea ce iubim. Testează-ți pasiunea pentru IT cu ajutorul unor cursuri de programare gratuite, care să te ajute să te convingi dacă acesta chiar este domeniul care ți se potrivește și în care ți-ai dori să-ți construiești o carieră.

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui mentorat unic pe piața din România, compus dintr-un program introductiv gratuit, programul de mentorat si un modul de dezvoltare personala.

Programul introductiv de cursuri de programare gratuite WellCode îți va permite să îți faci o imagine concretă asupra modului de învățare propus de mentorat. Încă de la prima logare pe platformă vei beneficia de susținerea necondiționată a mentorilor, care te vor ajuta să scrii cod curat și corect. De asemenea, chiar dacă este doar un modul gratuit, coachii îți vor fi și ei alături și îți vor oferi un preview al impactului pe care programul de dezvoltare personală îl poate avea asupra succesului tău profesional.

După finalizarea acestui modul de cursuri de programare gratuite, vei putea alege să continui programul de învățare de scriere de cod împreună cu toți specialiștii din cadrul echipei lui Petru Trîmbițaș. Astfel, vei avea oportunitatea de a învăța să scrii cod curat și corect, adaptat timpului de care dispui, independent de evoluția celorlalte persoane din cadrul mentoratului.

Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă. Problemă cu problemă, te vei apropia de obiectivul final: angajarea ca programator. După ce vei finaliza rezolvarea acestora, coachii te vor ajuta să te pregătești pentru etapele următoare:

  • scrierea propriei aplicații și realizarea portofoliului personal de proiecte;

  • rafinarea abilităților soft skills și tehnice, care să te ajute să treci cu brio de interviu.

În paralel cu mentorii, coachii te vor învăța să îți identifici emoțiile și gândurile negative care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim și să te concentrezi pe dobândirea succesului profesional. Totodată, coachii te vor ajuta să îți dezvolți strategii și mecanisme sănătoase de gestionare a gândurilor și emoțiilor, pentru a-ți putea crește puterea de concentrare.

cursuri programare gratuite

Un alt obiectiv urmărit de coachi va fi să te ajute să ai un stil de viață sănătos și să-ți dezvolți o rutină a somnului echilibrată. Un somn de 8 ore pe noapte îți va oferi energia necesară pentru a putea rămâne concentrat timp îndelungat, astfel încât să poți rezolva din ce în ce mai multe probleme și să-ți dezvolți gândirea analitică.

De asemenea, coachii vor face tot posibilul ca să îți dezvolți abilități de relaționare și comunicare sănătoase. Capacitatea de a putea comunica mesaje clare membrilor echipei este la fel de dorită și urmărită de angajatorii din domeniul IT ca și aceea de a scrie cod curat și corect.

Modulul de cursuri de programare gratuite este portița ce îți dezvăluie cărarea succesului. Odată descoperit acest drum, este alegerea ta dacă vei continua să îl străbați sau te vei opri din călătorie. Indiferent de ce decizie vei lua, vei fi sigur că aceasta este cea mai potrivită pentru tine! Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii WellCode și convinge-te de ce acest program de cursuri de programare gratuite este diferit de clasicele cursuri IT de pe piața din România.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...