Noutati :

Ultimele zile din campania de curatenie de primavara de la Timisoara! Vezi pe unde trec masinile Retim duminica, 21 aprilie!

20 aprilie, 2013 - 06:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Oficial, Retim incheie zilele acestea curatenia de primavara. Asadar, timisorenii care scapa printre ultimii de deseurile din case sunt cei care locuiesc in zona Balcescu sau in zona Lunei ori in Sagului.

Iata perimetrul in care se aduna gunoaiele duminica, 21 aprilie: Vasile Parvan – Splaiul Nistrului – Spl. Morarilor – Piata Sarmisegetusa – A. Saguna – Lunei – Calea Buziasului (pana in giratie) – L. Rebreanu (din giratie in Cl. Martirilor) – Cl. Martirilor (din L. Rebreanu in Lidia) – Versului – Prezan (din Versului in Martirilor) – Drubeta (din Lidia in Independentei) – Independentei – Piata Balcescu – M. Viteazul – Ana Ipatescu – Chisodei – Cercului – Diminetii – Apicultorilor – Musicescu.

Care este traseul masinilor Retim duminica!

Primul traseu: Liviu Rebreanu – din Drubeta in Martirilor, Calea Martirilor – din Aries in Lidia, Maresal Averescu – din Calea Martirilor in Drubeta, Versului, Pepinierei, Intr. Angela Sava, Martir Stefan Maris, Martir Elena Nicoara, Martir Marius Ciopec, Martir Claudiu Varcus, Intr. Crangului, Dr. Ioan Muresan, Martir Ioan Stanciu, Intr. Sepia, Intr. Visinului, Salcamilor – din Lidia in Rebreanu, Vladeasa, Martir Ianos Paris, Ioseph Attila, Apelor, Intr. Orizont, Piata Aron Cotrus, Dositei Obradovici, Popovici Iovan Streja, Teodor Pacateanu, Intr. Martir Mihai Apro, Nicolae Iliesu, Cosminului – din Adolescentei in Rebreanu, Intr. Basmului, Intr. Martir Valentin Aparaschivei, Constantin Brailoiu, Martir Constantin Constantin Garjoaba, Intr. Martir Slobodanca Ewinger, Intr. Vantului.

DESCARCA traseul nr. 2!

DESCARCA traseul nr. 3!

DESCARCA traseul nr. 4!

DESCARCA traseul nr. 5!

DESCARCA traseul nr. 6!

DESCARCA traseul nr. 7!

Atentie! Se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatenia arborilor. Nu se aduna deseuri rezultate din curatenia facuta la poduri sau la pivnite, adica moloz, tigle si alte resturi de instalatii sau zugraveli. Acestea, dar si DEEE-urile, in cantitati de sub 1 mc, se preiau gratuit prin punctele de colectare-preluare situate pe Avram Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, Strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei nr. 2.

Toate gunoaiele se depun la limita carosabilului, fara a incurca circulatia, cu o zi inainte de ziua in care este programata colectarea pe zone si cartiere. Daca ratati masina Retim si aruncati gunoaie dupa ce a trecut pe strada, riscati amenzi intre 500 si 2.000 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...