Noutati :

Soldatii eroi din Becicherecu Mic au fost comemorati de Ziua Victoriei

17 mai, 2012 - 03:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: Timis
0

BECICHERECU MIC. Zi aniversara la Becicherecu Mic unde soldatii cazuti atat in primul, cat si in cel de-al doilea Razboi Mondial, au fost comemorati cu coroane de flori si cu onor militar.

Ziua de 9 Mai a fost sarbatorita, la Becicherecu Mic, cu onor militar. Festivitatile au debutat la Cimitirul Ortodox Roman, la monumentul ridicat in memoria soldatilor din comuna. Au fost depuse coroane de flori si la Monumentul Ostasilor Sovietici cazuti in luptele pentru eliberarea comunei.

Oficialitatile locale au prezentat semnificatia zilei de 9 Mai, s-a intonat apoi Imnul Eroilor, Imnul Romaniei si Imnul Europei, apoi preotii au oficiat o slujba de pomenire. Primarul, consilierii locali, reprezentanti ai unor partide politice si cei ai scolii din localitate au depus coroane de flori.

La manifestari a fost prezenta si Garda de Onoare alcatuita din militari ai Garnizoanei Timisoara, avand in frunte Fanfara militara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...