Noutati :

Parte din datoriile fostei administratii a orasului Faget au fost achitate de noii alesi

23 februarie, 2012 - 11:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: Timis
0

FAGET. La preluarea mandatului, in martie 2009, actuala echipa din fruntea Primariei Faget avea de achitat datorii de circa 60  miliarde de lei vechi lasate de fosta admnistratie a orasului…

Din suma totala, 13 miliarde de lei vechi au reprezentat contravaloarea lucrarilor de pietruire a drumului Bichigi-Povergina.

Contractul pentru lucrarea pe pietruire a drumului Bichigi- Povergina a fost semnat in luna ianuarie 2008, fara a exista o sursa de finantare. Valoarea lucrarii a fost stabiliata la suma de 14 miliarde de lei vechi. In iunie 2008 a fost semnat procesul verbal de receptie, termenul platii integrale a lucrarii fiind luna august al aceluiasi an. Pana in martie 2009, cand s-a instalat noua echipa in fruntea primariei, fosta administratie a platit din cele 14 miliarde de lei vechi doar un miliard de lei.

Astfel, 13 miliarde de lei vechi au ramas pe umerii actualei administratii pentru a fi achitate. In cei trei ani scursi de la preluarea mandatului de catre actualul primar, prof. Marcel Avram, s-a reusit achitatea celor 13 miliarde de lei. „In luna decembrie 2011 am reusit sa achitam ultima transa a datoriei, in suma de 5,6 miliarde de lei vechi”, spune primarul Marcel Avram.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...