Noutati :

O femeie din Romania are un job de vis: angajatorul o trimite in excursie in jurul lumii!

3 martie, 2014 - 06:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

S-a gasit cel mai fericit angajat din Romania! Norocoasa este angajata unei companii de turism si va trebui sa plece, in interes de serviciu, intr-o excursie in jurul lumii, prin 25 de tari.

Femeia se pregateste sa plece, la sfarsitul lunii martie, intr-o calatorie ce in mod normal valoreaza 100.000 de euro, ca aparte a unui proiect ce isi propune sa descopere cum pot fi promovate mai bine, pe piata europeana, diferitele destinatii vizate.

„Prima oprire va fi in insulele din Caraibe. De aici trecem prin America Centrala (Mexic) in America de Sud (Ecuador, Peru, Argentina, Chile). Din Noua Zeelanda vom ajunge in Asia – Indonezia, China, Thailanda, pentru a enumera doar cateva dintre destinatiile vizate, iar din India vom ajunge in cateva insule din Oceanul Indian si pe coasta Africii”, a declarat pentru economica.net Anca Duse, advertising manager la o companie de turism.

Femeia a calatorit deja prin numeroase tari din Europa, tot in interes de serviciu, insa de aceasta data, va face inconjurul lumii. Planificarea calatoriei a durat aproape un an. Cat timp se va afla in vizita in diferite locatii, ea va trebui sa culeaga date relevante si sa intocmeasca rapoarte, ca la un loc de munca obisnuit.

Mai multe detalii pe economica.net

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor