Noutati :

Investitiile comunei Varias in anul 2012. Vezi ce planuri are primarul Vasile Horj!

8 aprilie, 2012 - 08:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: Timis
0

VARIAS. Primarul localitatii Varias, Vasile Horj, a prezentat lista de investitii pentru anul 2012. Printre acestea: caminul cultural din Gelu si cel din Varias, strandul din Varias, terenul de sport de la Gelu, dar si mai multe drumuri care vor fi reabilitate sau asfaltate.

Concret, vor fi reabilitate caminele culturale din satul Gelu si din comuna Varias. Daca la cel din Gelu se vor executa lucrari de reparatii la bucatarie si la grupul sanitar, la cel din Varias se vor construi parcari si alte dotari necesare. in total a fost alocata suma de 300.000 de lei pentru cele doua obiective, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in luna mai, respectiv in iulie.

Pentru terenul de sport de la scoala din Gelu s-a alocat suma de 100.000 de lei, insa lucrarile mai au de asteptat pana in vara, ele fiind programate pentru luna iunie. si strandul din Varias este cuprins in lista de investitii. S-au alocat 1,5 milioane de lei, bani care vor fi folositi pentru reabilitare si modernizare. Lucrarile la strand urmeaza sa demareze chiar in luna aprilie. Pentru ca drumurile sunt si ele importante pentru primarul Vasile Horj, acesta a pregatit sume de bani pentru reabilitarea lor.

”Cand vom avea 20 de grade Celsius la sol vom incepe in forta repararea si plombarea drumurilor cu probleme din comuna”, a declarat primarul Vasile Horj.

Asadar, pentru asfaltarea unor drumuri in satul Gelu a fost alocata suma de 800.000 de lei, iar pentru plombarea de drumuri intre cele trei localitati (Varias – Gelu-Sinpetru Mic) s-a alocat 115.000 lei. Acestea sunt doar principalele investitii ce se vor face in comuna in acest an, primariaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...