Noutati :

EzotericFest a ajuns la cea de-a 6-a editie. Invitati vor fi Gheorghe Iovu si Oreste Teodorescu

5 mai, 2011 - 12:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: IT
0

TIMISOARA. Demonstratii de arte martiale, dansuri moderne pe picioroange, lansari de carte si muzica ambientala. Toate acestea se vor desfasura la EzotericFest care se va derula in acest an sub motto-ul „Cunoastere – Sanatate – Armonie”.

In perioada 19-22 mai va avea loc cea de-a VI-a editie EzotericFest, un festival de conexiuni si alternative spirituale, la Casa Tineretului din Timisoara.

Manifestarea este deschisa tuturor care doresc sa participe ca expozanti, conferentiari sau vizitatori la promovarea unor produse si servicii pentru o viata mai sanatoasa si longevitate prin spiritualitate si miscare in cadrul unor expozitii cu vanzare, sesiuni si conferinte, workshop-uri, demonstratii, muzica, dans, concerte, spectacole, videoproiectii si arte.

EzotericFest va debuta joi, 19 mai, cu un spectacol de muzica terapeutica ambientala, sustinut de Gheorghe Iovu.

Sambata, 21 mai un alt invitat oficial, Oreste Teodorescu isi va lansa cartea „Demonii puterii in democratie”.

In cadrul festivalului vor mai avea loc o serie de demonstratii de qigong si taijiquan, arte martiale, dansuri moderne pe picioroage, arte martiale pe picioroange moderne.

EzotericFest se va incheia duminica, 22 mai, cu o serie de conferinteInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...