Noutati :

Behela TV, televiziunea din Dumbravita, incepe sa emita in eter! Este vorba de un proiect de aproape 200.000 de euro

21 ianuarie, 2012 - 05:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: Timis
0

TIMIS. Localitatea Dumbravita din judetul Timis va avea o televiziune proprie care va emite, pentru inceput, timp de o ora, saptamanal. Behela TV a fost infiintata in baza unui proiect european in valoare de aproape 200.000 de euro.

Behela TV va emite timp de o ora pe saptamana, pentru inceput, insa se doreste ca in scurt timp emisia sa se majoreze la 2-3 ore saptamanal sau chiar mai mult. Vor fi emisiuni de stiri, emisiuni culturale, sportive, de divertisment sau chiar talk-show-uri.

Televiziunea va emite pe frecventa TVT’89 si poate fi urmarita de oricine care prinde acest post de televiziune.

Behela TV are 4 angajati, 1 editor, 1 reporter si 2 cameramani. Prima emisie va avea loc in data de 22 ianuarie 2012 de la ora 12.

Valoarea proiectului este de 181.000 de euro, este vorba de un parteneriat cu localitatea Szentes din Ungaria. Partea romana este lider de proiect si beneficiaza de suma de 141.000 de euro din valoarea proiectului, in timp ce partea maghiara debenficiaza de 40.000 de euro din acest proiect.

Lansarea televiziunii a avut loc sambata, 21 ianuarie, la Dumbravita, intr-un cadru festiv, unde a avut loc si o prezentare de filme, dar si un spectacol de dansuri.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...