2012 – obiective si prioritati ale administratiei locale in Faget: asfaltari de strazi si constructia statiei de epurare

FAGET. Anul trecut, in Faget s-au inceput si s-au finalizat o serie de investitii. Dintre acestea, cea mai complexa a fost amenajarea Centrului civic. Primaria are si mai multe planuri de investitii pentru 2012.

De asemenea, au fost realizate reabilitarea caminului cultural din Batesti, construirea de parcari si asfaltarea drumului catre Branesti. Pentru acest an, primaria si-a propus continuarea unor investitii demarate in 2011, dar si inceperea altora noi.

Ce se va face in acest an?
Se va turna covor asfaltic pe strazile Closca si Unirii si pe portiunea de drum dintre Faget si Jupanesti, pe o distanta de 1,6 km, vor avea loc plombari pe drumul ce leaga Fagetul de Branesti si vor fi pietruite toate strazile din satele apartinatoare si pe drumul catre Bunea.
Mai mult decat atat, primaria va reabilita piata agricola din Faget. Astfel, piata va fi pavata si acoperita si se vor monta dale pentru pavarea unor strazi din Faget. Primaria anunta ca va fi finalizata strada Avram Iancu si vor incepe pavari pe strazile Calea Lugojului, Dorobantilor si C. Brediceanu.
O alta veste buna pe care autoritatile locale a anunt-o o reprezinta realizara licitatiei pentru desemnarea constructorului statiei de epurare. Lucrarile efective vor demara in luna martie.

Am toata convingerea ca vom realiza aceste obiective intrucat avem capacitatea si fondurile necesare. As mai anunta , in special pe varstnicii Fagetului ca, recent, societatea de transport Transport Mixt Fageteana SA a achizitionat trei autobuze in stare foarte buna. Astfel, se va materializa o promisiune pe care le-am facut-o in 2011: cea de organizare a unor excursii la manastiri si locuri din tara incarcate de istorie si traditie” spune primarul Marcel Avram.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.