Noutati :

Ultima veste despre Centura de Sud de la Timisoara. Ce decizie a fost luata in privinta constructorului

3 noiembrie, 2017 - 11:14 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
8

TIMISOARA. Asteptat cu infrigurare, termenul pentru evaluarea ofertelor celor inscrisi la licitatia pentru construirea Centurii de Sud a Timisoarei a fost amanat.

CITESTE SI: Explozie intr-un bloc din Timis. 10 apartamente afectate 

In 2 noiembrie ar fi trebuit sa fie anuntat rezultatul evaluarii, insa acest lucru nu s-a intamplat. Data fiind complexitatea lucrarii, evaluatorii Ministerului Transporturilor au solicitat o amanare, iar pe SEAP a fost stabilit un nou termen pentru data de 15 decembrie.

Procedura este in curs de evaluare, conform legii. Speram ca pana la finalul anului sa putem anunta castigatorul„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro Alina Sabou, purtator de cuvant al DRDP Timisoara.

12 firme s-au inscris la licitatia pentru construirea soselei ocolitoare prin partea de sud a Timisoarei, una dintre cele mai asteptate investitii.

Daca la finalizarea licitatiei nu vor exista contestatii, santierul ar putea fi deschis in scurta vreme.

Centura de Sud a Timisoarei va avea 24 de kilometri aproximativ, este o lucrare care valoreaza peste 80 de milioane de euro, va avea 12 poduri si pasaje si mai multe intersectii la nivel.

Rating

 • 8comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

 1. Licitaii ani de zile, lucrarile vor incepe la calendele grecesti, adica niciodata.
  Totul a fost praf in ochi aruncat de psd.

 2. Toti in strada impotriva acestor hoti si incompetenti! Timisoara, Piata Operei, Duminica 5 Noiembrie, orele 19:00!!! JOS PSD! JOS HOTII!

 3. Cu PSD Timisoara si Timisul nu va avea niciodata marile proiectele de interes national facute (autostrazi, cai ferate, spitale si institute medicale). Oricum Timisoara este o un nume obsesiv-convulsiv pentru intreaga ciuma rosie

  • Se scrie obsesiv-compulsiv si, oricum, nu inseamna ce ai vrut tu sa zici.

   • Isi facu aparitia si @Dinu academicianu – iesi acas

    • Sunt un amarat de inginer si n-am luat mai mult de opt la romana in liceu. Iar Cetateanul, chiar daca e anticomunist, n-ar trebui sa fie chiar atat de convulsiv.

 4. Va fi gata in 2021 cand o banda pe sens va insemna fix-pwwla fluenta! Toate tarile civilizare fac centuri cu minim 3 benzi de circulatie pe sens la pret de 2,5 miluoane de euro iar noi cu apropae 4 miluoane de euro face o centura cu doar o banda pe sens! Ma cakkk in gura voastra de hoti ordinari! Mwwwieee PSD, PNL, ALDE, UDMR….multa MWie va doresc la toti politicienii care ati distrus tara asta