Peste 200 de lideri de afaceri europeni asteptati la Forumul International de Afaceri Timisoara

TIMISOARA. Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara, premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.

Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11), Italia (10, inclusiv membri CCIpR), Bosnia și Hertegovina (6), cât și 130 de companii din județul Timiș și din alte regiuni ale țării.

Sectoarele economice predominante sunt: agricultură și industrie alimentară, comerț, IT&C, energie, industrie prelucrătoare, industrie chimică, construcții, imobiliare și dezvoltare urbană, textile, mobilă, consultanță, turism, transport public, bancar, alte sectoare de nișă.

Totodată, au confirmat participarea partenerii CCIAT în organizarea delegațiilor străine: Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Consiliul pentru Relații Economice Externe al Turciei (DEIK), Asociația Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), Camera de Comerț Româno-Germană (AHK), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR), Camera de Comerț și Industrie Bilaterală Româno-Poloneză, Camera Economică a Federației Bosnia și Herzegovina.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.