Timisoara, in centrul dezbaterii despre motivarea si retentia angajatilor valorosi

Miercuri, 17 aprilie, Timișoara a devenit polul de inspirație în creșterea motivației angajaților și construcția unei culturi organizaționale sănătoase. În cadrul primului eveniment național din seria HR LivingRoom, Pluxee România, principalul partener global pentru beneficii extrasalariale şi soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă, a reunit la Timișoara experți în recrutare, antreprenori, analiști și consultanți de renume care au oferit perspective noi și soluții pentru companiile interesate să atragă și să rețină angajații valoroși. 

Aflat deja la a 4-a ediție, HR LivingRoom a propus timișorenilor o nouă temă și un panel de experți și lideri în dezvoltarea de strategii pentru atragerea și retenția talentelor. Pentru a ilustra tema ”Cultură organizațională sănătoasă. Angajați valoroși”, Marius Popescu, Director de Vânzări Pluxee România, a urcat pe scenă și le-a detaliat invitaților întregul ecosistem de beneficii extrasalariale oferit de companie.  Andrei Dumitrel, CEO MyBenefits, a explicat în ce măsură flexibilitatea poate susține și crește motivația și performanța echipelor iar Matthew Phelan, co-fondator&CEO @The Happiness Index, a detaliat ce instrumente au la dispoziție companiile pentru a măsura gradul de fericire al angajaților. Adrian Stanciu, decan asociat și profesor la Bucharest International School of Management, a captat atenția invitaților printr-un discurs despre caracteristicile cheie ale unei culturi organizaționale în care angajații se pot dezvolta și se simt motivați iar Silvia Fierăscu, lector la Universitatea de Vest din Timișoara, a prezentat costurile directe și indirecte ale plecării angajaților valoroși din companie.

Cei peste 100 de reprezentanți ai companiilor din Timișoara au luat parte și la discuții relevante alături de un panel format din experți în resurse umane despre instrumente și metode practice prin care reușesc să cultive în interiorul organizațiilor o cultură atractivă pentru angajați.

Pluxee România, partenerul preferat în creșterea motivației angajaților pentru companiile din Timișoara

HR LivingRoom by Pluxee. Cultura organizationala sanatoasa. Angajati valorosi. Timisoara, Marti 16 Aprilie 2024. ©Cornel Putan

Pluxee este principalul partener global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă. Printr-o gamă completă de soluții inovatoare și digitale, Pluxee ajută peste 35.000 de companii din România să dezvolte relații mai bune cu angajații lor, peste 2 milioane de oameni, şi susţine afacerile a peste 55.000 de locaţii partenere.

Pluxee este partenerul preferat de beneficii extrasalariale pentru companiile din zona de vest a României. Deservind peste 3.000 de clienți, Pluxee a reușit să devină lider de piață în zonă, iar o treime din parteneriatele locale au o durată de mai bine de 10 ani.

În ecosistemul de produse pentru creșterea motivației angajaților se regăsesc soluții precum: cardul de masă Pluxee Gusto, unul dintre cele mai utilizate beneficii extrasalariale în România ce poate oferi economii de până la 29% la bugetul companiei; cardul Pluxee Cadou, o soluție pentru companiile care vor să ofere angajaților ocazii de a sărbători momentele speciale din an; cardul Pluxee Turist, un instrument preferat de companiile care vor să-și încurajeze angajații să profite de zilele de vacanță, și să se relaxeze; cardul Pluxee Cultură, dedicat celor care vor să ofere o doză de inspirație și stare de bine. În plus, ecosistemul Pluxee România este completat prin parteneriatul cu MyBenefits, platforma de loializare și beneficii flexibile pentru angajați, și prin soluții inovatoare precum The Happiness Index, un instrument digital ce permite companiilor să măsoare, cu ajutorul tehnologiei și al neuroștiinței, gradul de mulțumire al angajaților.  

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.