Romanii vor putea accesa pagina Yahoo.ro, din 2011

Romania devine atractivã pentru gigantii internetului. Yahoo si Google vor o felie din piata romaneasca on line, o piata cu o crestere spectaculoasa. De anul viitor vom avea o pagina de yahoo punct ro. 90% dintre romanii care utilizeaza zilnic internetul acceseaza pagina Yahoo. Fie pentru e-mail, stiri sau messenger. in cifre recordul a fost inregistrat in ianuarie cand 8 milioane de romini au accesat siteul. Pentru mai marii companiei, cifrele au fost suficiente ca sa se decida ca este nevoie de o pagina yahoo punct ro. N-am fi prima tara care se bucura de o versiune in limba materna. Franta, Canada sau Spania au primit deja terminatii personalizate pentru tara lor. Dar ce se intampla cu contul vechi de pe yahoo.com? E simplu. Vor putea fi utilizate ambele variante. stiri, aplicatii si jocuri, toate in limba romana. Toate se vor regasi pe portalul romanesc yahoo.ro, incepand din prima parte a anului viitor. Yahoo.ro va insemna si stiri in limba romana. O echipa intreaga va lucra la continut, la fel ca in Statele Unite. Acolo, echipa de editori a siteului functioneaza ca o adevarata redactie de stiri. Asta inseamna o oportunitate si pentru publicitari. Mai exact, o crestere a vanzarilor de reclama on line. in 2009 piata romaneasca de publicitate online era de 16 milioane de euro. Tot publicitatea a adus in Rominia un alt gigant. Este vorba de Google, prezent deja in Romania cu motorul de cautare Google.ro, va deschide luna aceasta un birou la Bucuresti. Va fi condus de Dan Bulucea, care a lucrat ani de zile alt urias, Microsoft.

Romania devine atractivã pentru gigantii internetului. Yahoo si Google vor o felie din piata romaneasca on line, o piata cu o crestere spectaculoasa. De anul viitor vom avea o pagina de yahoo punct ro.

90% dintre romanii care utilizeaza zilnic internetul acceseaza pagina Yahoo. Fie pentru e-mail, stiri sau messenger. in cifre recordul a fost inregistrat in ianuarie cand 8 milioane de romini au accesat siteul. Pentru mai marii companiei, cifrele au fost suficiente ca sa se decida ca este nevoie de o pagina yahoo punct ro.

N-am fi prima tara care se bucura de o versiune in limba materna. Franta, Canada sau Spania au primit deja terminatii personalizate pentru tara lor. Dar ce se intampla cu contul vechi de pe yahoo.com? E simplu. Vor putea fi utilizate ambele variante.

stiri, aplicatii si jocuri, toate in limba romana. Toate se vor regasi pe portalul romanesc yahoo.ro, incepand din prima parte a anului viitor.

Yahoo.ro va insemna si stiri in limba romana. O echipa intreaga va lucra la continut, la fel ca in Statele Unite. Acolo, echipa de editori a siteului functioneaza ca o adevarata redactie de stiri.

Asta inseamna o oportunitate si pentru publicitari. Mai exact, o crestere a vanzarilor de reclama on line. in 2009 piata romaneasca de publicitate online era de 16 milioane de euro.

Tot publicitatea a adus in Rominia un alt gigant. Este vorba de Google, prezent deja in Romania cu motorul de cautare Google.ro, va deschide luna aceasta un birou la Bucuresti. Va fi condus de Dan Bulucea, care a lucrat ani de zile alt urias, Microsoft.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.