Noutati :

Produse de top la preturi promotionale, sfaturi de la cei mai buni specialisti in domeniu si sesiuni gratuite de infrumusetare, printre ofertele de la BeautyFull Days, eveniment sprijinit de CCIAT

6 iunie, 2018 - 01:06 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Lectii de machiaj by Oxana Novacovici si The Mad Agency, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Primaria Timisoara, organizeaza in perioada 20 – 21 iunie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cel mai mare eveniment de beauty din zona Banatului: BeautyFull Days

Cu un concept inovativ, care se adreseaza in egala masura profesionistilor si tuturor celor pentru care frumusetea conteaza, BeautyFullDays ofera ocazia de a descoperi superoferte la produse profesionale si noi tehnici din domeniile makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetica si remodelare corporala. Peste 25 de specialisti sunt implicati in demonstratiile de pe scena, workshop-uri si peste 25 firme prezente la eveniment.

La standurile de prezentare, clientii vor descoperi produse ale unor branduri profesionale renumite si se vor bucura de sesiuni gratuite de infrumusetare, testând astfel produsele si beneficiind de sfaturile individualizate ale specialistilor. De asemenea, vor avea posibilitatea sa stea de vorba cu bloggeri cunoscuti din bransa si sa afle care sunt cele mai potrivite produse pentru tenul, parul sau corpul lor si sa se lase inspirati de sfaturile lor de infrumusetare.

Traineri nationali si internationali vor fi prezenti pe scena evenimentului pentru a sustine demonstratii si workshop-uri pentru profesionistii din industria beauty si nu numai.

Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Molnar Anca, Oana Maria Borza, Claudia Nita, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inessa Damaschin, Adrian Tigmeanu.

Nail Design: Pruneanu Andreea, Miruna Isac, Fulgeanu Cristina.

Hairstyle: Adrian Muresan, Mihaila Iulian, Eduard Dabican, Cristina Bogza.

Remodelare corporala: Alin Georgescu, Cosmin Gai, Zorita Latici.

Pera Novacovici, autor de carti de dezvoltare personala va fi prezent la eveniment cu un speach foarte practic pe tematica ”Energia feminina in business”.

BeautyFull Days va fi locul in care reprezentantii firmelor participante si cei care-si doresc o cariera in domeniul beauty vor avea ocazia sa se intâlneasca la CV Café, o zona special amenajata pentru a facilita discutiile constructive intre angajatori si viitorul angajat.

Iar pentru ca frumusetea are legatura cu interiorul la fel de mult ca si cu exteriorul, iar infrumusetarea trebuie sa fie accesibila tuturor, organizatorii vor demara, in cadrul BeautyFullDays, campania “Beautyfull Heart”, prin care femei din categorii sociale defavorizate, fara posibilitati financiare, dar cu suflet frumos, vor avea acces gratuit la sesiuni de infrumusetare prin sprijinul unor profesionisti voluntari si a sponsorilor ce pun la dispozitie produsele necesare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...