Noutati :

O noua serie de cursuri oferite de CCIAT. Se pot specializa managerii de proiect

5 mai, 2016 - 11:43 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pornind de la experienta indelungata in coordonarea si implementarea de proiecte finantate si avand in vedere interesul crescut al celor care doresc sa se perfectioneze in domeniul managementului proiectelor, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza in perioada 23 mai – 3 iunie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, o noua serie a cursului Manager de proiect (COR 242101).

Cursul este avizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa acumuleze cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect si sa devina specialisti in coordonarea, realizarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana.

Trainingul se axeaza in special pe conceperea si implementarea proiectelor finantate din domeniul public si din domeniul privat si trateaza modalitatile de redactare a unui proiect cat si tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Structura cursului acopera intreaga tematica necesara pentru ocuparea unui post de Manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de munca al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie:

– Management organizational vs. management de proiect (concept, obiective, planificare strategica, instrumente de cercetare);
– Managementul proiectului (cicluri, principii cheie, factori de succes, rolurile managerului de proiect);
– Definirea proiectului (obiective, strategii, fezabilitate financiara, managementul riscurilor);
– Planificarea proiectului (repartizare sarcini, programare activitati si resurse, instrumente de planificare, planul de proiect);
– Implementarea proiectului (managementul echipei de proiect, management financiar si gestiunea resurselor, monitorizare si control, audit si evaluare, achizitii publice);
– Surse si instrumente de finantare ale UE – cadrul legislativ si institutional al Instrumentelor Structurale in Uniunea Europeana si Romania.

Certificatul de absolvire pentru ocupatia „Manager de proiect” reprezinta o conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.

Cursul se finalizeaza cu un examen in prezenta unei comisii ANC. Se asigura asistenta in pregatirea proiectului final.

Certificatele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Taxa de participare este de o mie de lei, iar membri CCIAT beneficiaza de o reducere de 10%.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...