Ce ne pregateste Facebook, in mare secret? Noutatea se afla in faza de testare!

Facebook dezvolta in secret un nou site, in incercarea de a cuceri si o zona in care nu are, deocamdata, succesul pe care si l-a dorit. Proiectul a inceput anul trecut si este testat alaturi de alte companii, pe masura ce se apropie data de lansare. Noul instrument „Facebook at Work” le va permite utilizatorilor sa comunice intre ei si sa transmita documente, rivalizand cu Google Drive si Microsoft Office. Noul site va semana cu Facebook - avand newsfeed-uri si grupuri - dar angajatii vor putea sa separe profilul personal de cel profesional, scrie gandul.info. Facebook ar putea acapara o parte din cota de piata a LinkedIn, reteaua de socializare pentru profesionisti, care are 90 de milioane utilizatori activi in fiecare luna. LinkedIn este lider pe segmentul de business networking, dar Facebook at Work ar putea sa rivalizeze cu Google Drive, Microsoft Outlook, Office si Yammer. Pentru a se integra in universul corporate, Facebook va trebui sa castige increderea companiilor si organizatiilor, care vor dori ca datele si conversatiile lor sa ramana confidentiale. Multe companii, care se tem ca angajatii ar putea pierde timpul pe retelele sociale, au restrictionat accesul la Facebook. Compania nu va cere niciun ban in schimbul serviciului sau, cel putin la inceputul utilizarii Facebook at Work. Facebook obtine cei mai multi bani din publicitate si cu cat utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul de socializare, cu atat se rotunjesc si veniturile lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a declarat in luna iulie ca reteaua sociala are un potential urias de crestere pe termen lung. De exemplu, utilizatorii americani petrec, in medie, 40 de minute pe Facebook in fiecare zi, dar folosesc timp de noua ore media digitala, telefoanele mobile si computerele. „Aici exista o mare oportunitate. Putem schimba modul in care oamenii interactioneaza si distribuie continut”, a declarat Zuckerberg.

Facebook dezvolta in secret un nou site, in incercarea de a cuceri si o zona in care nu are, deocamdata, succesul pe care si l-a dorit. Proiectul a inceput anul trecut si este testat alaturi de alte companii, pe masura ce se apropie data de lansare.

Noul instrument „Facebook at Work” le va permite utilizatorilor sa comunice intre ei si sa transmita documente, rivalizand cu Google Drive si Microsoft Office. Noul site va semana cu Facebook – avand newsfeed-uri si grupuri – dar angajatii vor putea sa separe profilul personal de cel profesional, scrie gandul.info.

Facebook ar putea acapara o parte din cota de piata a LinkedIn, reteaua de socializare pentru profesionisti, care are 90 de milioane utilizatori activi in fiecare luna. LinkedIn este lider pe segmentul de business networking, dar Facebook at Work ar putea sa rivalizeze cu Google Drive, Microsoft Outlook, Office si Yammer.

Pentru a se integra in universul corporate, Facebook va trebui sa castige increderea companiilor si organizatiilor, care vor dori ca datele si conversatiile lor sa ramana confidentiale. Multe companii, care se tem ca angajatii ar putea pierde timpul pe retelele sociale, au restrictionat accesul la Facebook.

Compania nu va cere niciun ban in schimbul serviciului sau, cel putin la inceputul utilizarii Facebook at Work. Facebook obtine cei mai multi bani din publicitate si cu cat utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul de socializare, cu atat se rotunjesc si veniturile lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a declarat in luna iulie ca reteaua sociala are un potential urias de crestere pe termen lung. De exemplu, utilizatorii americani petrec, in medie, 40 de minute pe Facebook in fiecare zi, dar folosesc timp de noua ore media digitala, telefoanele mobile si computerele. „Aici exista o mare oportunitate. Putem schimba modul in care oamenii interactioneaza si distribuie continut”, a declarat Zuckerberg.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.