Ce locuri de munca sunt disponibile in Timis? Se cauta croitorese si „prinzatori de caini”

Circa 300 de locuri de munca libere au fost anuntate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis pentru perioada urmatoare. Muncitorii necalificati in industria confectiilor sunt cei mai cautati, cateva zeci de posturi fiind vacante.

Cele mai multe posturi disponibile sunt oferite de Moda Tim SA pentru punctul de lucru din localitatea Chisoda: 20 de posturi de muncitor necalificat in industria confectiilor, pe o perioada determinata, si tot atatea pe o perioada nedeterminata. Studiile necesare sunt scoala generala. Alte 40 de locuri de munca sunt vacante la aceeasi societate cu perioada determinata si studii profesionale. Tot 40 de posturi sunt libere, dar cu perioada nedeterminata.

Meseria de confectioner articole din piele si inlocuitori este disponibila pentru 10 persoane, la TRW Automotive, iar 15 posturi similare sunt libere la SC Acellum SRL. Pasmatex a anuntat la AJOFM Timis ca are 19 locuri vacante pentru industria confectiilor, iar alte 10 locuri de munca sunt oferite de Magipi Company, pentru meseria de ingrijitor cladiri. Pe lista locurilor de munca vacante se afla si doua posturi de prinzator caini la Danyflor. Angajari face si Universitatea Politehnica din Timisoara, pentru bibliotecar si constructor structuri monolite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.