Anouk, adolescenta din Timisoara cu arta in sange. Deseneaza si picteaza de la 5 ani si uimeste prin portrete fabuloase. Foto

TIMISOARA. O eleva vesela, spontana si plina de creativitate din Timisoara i-a uluit cu operele sale pe participantii la o tabara de arta organizata recent de Uniunea Sarbilor din Romania.

A fost inzestrata cu mult talent, iar cei care ii indruma pasii spun ca o asteapta o cariera stralucita, daca isi urmeaza visul.

Luiza Anouk Vatu are doar 17 ani, dar deseneaza si picteaza de cand era doar o mogaldeata.

S-a nascut in 25 septembrie 2005, in Bacau, iar primele schite le-a facut la varsta de 5 ani, micuta Anook mostenind, se pare, darul de la bunica din partea mamei. A fost incurajata in continuare de familie sa aleaga aceasta cale.

Cu trecerea anilor, a continuat sa exerseze si sa isi perfectioneze tehnica, iar acum a ajuns sa realizeze portrete cu o maiestrie rar intalnita la tinerii de varsta ei.

Din 2016 s-a mutat la Timisoara si este eleva la Liceul de Arte, in clasa a XI-a, la profilul arhitectura, unde studiaza sub indrumarea profesoarei Adriana Tuturas. Aceasta o indeamna sa dea frau liber imaginatiei si sa vada dincolo de chipurile pe care adora sa le transpuna pe hartie. Crede cu tarie in talentul fetei si e convinsa ca, in anii care vor veni, ne vom bucura de expozitii semnate Anouk, nume pe care artista l-a preluat de la faimoasa cantareata olandeza care scrie istorie in muzica, tot de la o varsta frageda.

Tanara artista timisoreanca iubeste nespus natura si adesea o ilustreaza in operele sale, insa favoritele ei sunt portretele.
Reuseste intr-un mod aparte sa surprinda natura umana in creatiile ei, pe care le realizeaza in creion, ulei sau cu ajutorul vopselelor acrilice.

Cei care doresc sa descopere mai multe dintre portretele pe care le face Anook pot accesa contul de instagram al tinerei artiste AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. foarte frumos