Soarecii si sobolanii din Timisoara, atacati din nou de echipele de interventie ale firmei de deratizare

TIMISOARA. Incepe o noua etapa in razboiul impotriva rozatoarelor din Timisoara.

CITESTE SI: O piateta istorica din Timisoara ar putea reveni la stralucirea de odinioara. O statuie, o fantana si o cladire iluminata arhitectural vor schimba infatisarea zonei

Reprezentantii Coral Impex, firma care a castigat licitatia pentru serviciul de dezinsectie si deratizare, anunta ca va face o noua actiune de deratizare in oras, incepand cu data de 21 septembrie.

„Substantele fac parte din grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole), Tip 14 (Rodenticide), respectiv Tip 18 ( insecticide, acaricide si produse pentru combaterea artropodelor) si sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii si se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Pentru ca tratamentele sa aiba o eficienta ridicata, facem apel la toti cetatenii municipiului sa ia masuri urgente de efectuare a curateniei in gospodariile proprii si de combatere a mustelor, tantarilor si a altor insecte producatoare de disconfort.

CITESTE SI: Sa fluture tricolorul peste tot la Timisoara. Un nou catarg, de 25 de metri, cu drapelul Romaniei, se va inalta intr-o piata istorica

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.