SCM Timisoara incheie anul sub panou, cu cel mai important joc al sezonului

TIMISOARA. O deplasare la Steaua inseamna pentru orice echipa din Timisoara o adevarata provocare, dar si o ambitie suplimentara de a invinge echipa „militara”. Prim-divizionara de baschet SCM Timisoara are un motiv in plus, deoarece acest joc va da, cel mai probabil ocupanta locului 6, in cel mai bun caz 5 din campionat si calificarea in Top 6, adica in minicampionatul cu cele mai bune echipe din tara. Orice alt rezultat decat victoria, o poate trimite pe SCM in grupe echipelor ce se bat pentru locurile 7-12.

Asadar, jocul de sambata dintre Steaua si SCM are miza dubla, chiar daca pana la finele primei parti a campionatului, mai sunt programate doua jocuri, pe care violetii le vor disputa tot in deplasare, pe terenul celor de la Dinamo si la Craiova.

O sa fie un meci greu, cu atat mai mult cu cat este foarte important. Avem sansele noastre si cand spun asta mă gandesc ca am castigat clar disputa din turul campionatului. Mergem in Bucuresti cu dorinta sa obtinem victoria, sa incheiem fericit anul 2018”, a spus inaintea meciului tanarul jucator al SCM-ului Bogdan Pemciu, cel care a fost capitanul nationalei Romaniei sub 18 ani, la un turneu amical, venit la capatul unui stagiu centralizat de pregatire a reprezentativei respective.

Meciul dintre Steaua si SCM, ambele echipe cu aceeasi linie de clasament, 3 victorii 8 infrangeri are loc sambata, de la ora 19.45.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.