Un singur regret, nu au facut suta! SCM Timisoara, joc excelent cu Pitestiul la baschet

TIMISOARA. Daca ar fi evoluat cu aceeasi dorinta si aceleasi realizari si in alte partide, cu siguranta situatia echipei era mult mai buna. SCM Timisoara a obtinut doar a treia victorie in etapa a X-a a primei grupe valorice din Liga Nationala, dupa ce a invins la capatul unui meci spectaculos, BCMU FC Arges Pitesti, 99-83 (30-24, 23-16, 19-24, 27-19).

CITESTE SI: Daca treceti mai departe, o faceti pe raspunderea voastra! Ce afise au aparut in Timisoara. Foto 

Gruparea banateana s-a impus clar in duelul violet cu echipa din Trivale, doar in primele minute jocul fiind strans. SCM a reusit 11 trite din 22 de incercari, un procentaj excelent cu care echipa nu s-a intalnit de multa vreme, dar s-a descurcat foarte bine si de la semisitanta, 60% baloane care si-au atins tinta, adica 26 din 43. De cealalta parte, Pitestiul a reusit doar 8 „tinte” din afara careului din 26 de incercari si 22 din 41 la „suturile” de doua puncte.

CITESTE SI: Timisoara isi plange astazi mortii. 17 Decembrie 1989, ziua in care cadeau sub gloante primii tineri ai Revolutiei 

Timisoara a avut un +17 in sfertul 3 si a controlat clar si finalul partidei, lipsandu-i insa un singur punct pentru a face prima oara suta in acest sezon. Pitestiul, cu o echipa experimentata nu a pus astazi probleme insa cele doua grupari raman in lupta directa pentru evitarea locului 7 din „Liga 1”.

Brandon Randolph a fost principalul marcator al partidei cu 24 de puncte, urmat de Vladan Vukosavljevic cu 22, dar si de tanarul Dragos Andrei Diculescu, aflat la cea mai buna prestatie din acest sezon cu 17 puncte, 4 recuperari si 5 pase decisive. De la oaspeti, Maksym Korniienko a fost cel mai vun pitestean cu 17 puncte, 4 recuperari si 3 pase decisive.

Pe 22 decembrie, Timisoara intalneste liderul campionatului, CSU Sibiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.