Decent. Timisoara Saracens a pierdut acceptabil in fata unei forte a Europei, Clermont

Timisoara Saracens – Clermont, evenimentul rugbistic numarul unu din Romania in acest an s-a disputat pe un stadion aproape gol. Atmosfera a fost salvata de fanii francezi, cateva sute de „turisti” aratand cum se sustine o echipa de rugby. Din pacate, Timisoara a aratat ca nu stie sa isi respecte campionii, chiar daca ei joaca intr-o competitie europeana, Challenge Cup.
Revenind la joc, cum era de asteptat, francezii s-au impus fara sa se forteze prea mult, insa si banatenii s-au ridicat pe alocuri la inaltimea adversarului. S-a incheiat 47-14 pentru Clermont, liderul din Franta, dupa 19-7 la pauza.

Beheregaray, Raka, Uhila, Simutoga, G. Moala, Jedrasiak si din nou Raka au reusit eseuri pentru francezi, 6 dintre ele fiind transformate de Williams, in timp ce pentru banateni Zaharia si Muresan au punctat prin eseuri, transformate de Conache si Rupanu.

Echipa banateana mai are de disputat un singur joc in 2018, tot in Challenge Cup, sambata viitoare, tot acasa cu Northamton Saints.

Timisoara Saracens: Halalilo, Capatana, Pungea, poparlan, Iftimiciuc, Morrison, Neculau, Stewart, Conache, Rose, Zaharia, Manumua, Popa, Simionescu, Fercu. Rezerve: Radoi, Boshoff, Doge, Muresan, Rus, Rupanu, Tatarus, Samoa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.