Schimbare de antrenor la SCM Timisoara. Perisic nu a impresionat si pleaca de la club

TIMISOARA. Baschet SCM Timisoara si antrenorul Miodrag Perisic au ajuns la un acord privind incetarea colaborarii. Tehnicianul sarb a venit la Timisoara in vara acestui an si a condus echipa in opt meciuri oficiale. Desi acesta spunea ca formatia este foarte bine pregatita, pe teren nu s-a vazut acest lucru, SCM pierzand 6 din cele 8 partide disputate.

CITESTE SI: Femeie spulberata de o masina, pe trecerea de pietoni, la Timisoara. Video 

Dupa meciul cu Oradea, care – dupa parerea mea si a celor din club – a fost cel mai slab din acest campionat, ne-am gandit foarte bine la situatia echipei noastre si a venit momentul sa luam o decizie. Avem sase meciuri pierdute, in opt etape. Stand de vorba cu toata lumea, chiar si cu jucatorii, am ajuns la solutia de a incheia colaborarea cu antrenorul, pentru a da un nou suflu echipei. Urmeaza o luna decembrie foarte grea, cu multe meciuri si sper ca luand aceasta decizie sa ajungem pe linia de plutire. Imi pare rau de Misa, este o persoana la care tin mult. A fost dorinta mea sa-l aduc in vara si mi-as fi dorit ca drumul sa fie mai lung, dar asta este viata antrenorilor. Atunci cand nu ai rezultate, risti sa nu mai poti continua”, a spus Ilie Tritoiu, presedintele sectiei de baschet.

Echipa va fi condusa de Cristian Bota cu incepere de vineri, 7 decembrie. ”Secundul” in varsta de 50 de ani va deveni noul antrenor principal.

Primul meci al echipei banatene dupa aceasta despartire va fi luni, 10 decembrie, de la ora 18,00, pe terenul formatiei U-BT Cluj.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.