Saptamana neagra pentru Agroland Timisoara. 3 infrangeri la fileu in 7 zile

TIMISOARA. Cu siguranta Agroland Timisoara a „reusit” cea mai neagra saptamana de la infiinatrea clubului. 3 jocuri accesibile au fost incheiate in genunchi de fetele lui Bogdan Paul.

CITESTE SI: Copilul Centenarului la Timisoara. Bebelus venit pe lume in 1 Decembrie, imbracat in tricolor la Maternitatea Bega

Totul a inceput cu derby-ul Banatului, Agro – CSM Lugoj 2-3, apoi un esec la Budapesta in Challenge Cup, 1-3, iar astazi o noua infrangere, destul de surprinzatoare, 1-3 la Dinamo. Bucurestencele eliminau gruparea banateana si in primul tur al Cupei Romaniei.

Revenind la jocul de astazi, Dinamo s-a impus cu (15-25, 25-20, 25-22, 25-23) dupa un prim set perfect reusit de banatence. Echipa din Timisoara a condus si in urmatoarele manse, dar a pierdut puncte importante pe final, iar acest lucru a costat-o meciul.

CITESTE SICand s-a unit Banatul cu Romania? Intrebarea la care tot mai putini stiu sa raspunda la Timisoara. Video 

23 de erori la serviciu si atac au comis jucatoarele de la UVT Agroland Timisoara in aceasta partida. In plus, Dinamo a fost superioara la blocaj, 19-13.

Echipa de start: Barbora Kosekova – 4 asi, Katarina Jovanovic – 7 puncte (1 as, 1 blocaj), Petruta Olrandea – 5 puncte (4 blocaje), Maeva Orle – 14 puncte (2 blocaje), Daniela Lupescu – 12 puncte (2 asi, 1 blocaj), Roxana Iancu – 9 puncte (4 blocaje) si Teodora Pusic – libero. Au mai intrat Diana Carbuneanu, Larisa Vasilica – 2 puncte (1 as), Sorina Miclaus si Andreea Petra – 2 puncte (1 blocaj).

Pentru Argo urmeaza la mijlocul saptamanii viitoare returul din Challenge Cup, faza 16-imilor, contra trupei maghaire Vasas Budapesta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.