Noutati :

Timisoara nu merge in excursie la Bucuresti! Saracens tinteste doar victoria

14 august, 2015 - 12:12 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Inca inainte de ultima etapa a grupelor Cupei Ligii se stie cine cu cine va juca in semifinalele competitiei. Timisoara va infrunta surpriza Universitatea Cluj, iar Baia Mare va intalni CSM Bucuresti. Pana atunci, Saracens va juca sambata, de la ora 11, in capiatala, cu CSM-ul, iar staff-ul clubului se gandeste doar la victorie.

Trebuie sa dam dovada ca suntem o echipa de campioni, sa avem o mentalitate de invingatori, indiferent de miza partidei. Pentru a avea succes pe termen lung, fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate, cu respect fata de adversar, valori pe care Timisoara le promoveaza”, a declarat vicepresedintele clubului banatean, Dusan Filipas.

Si tehnicianul Grainger Heikell se gandeste doar la obtinerea victoriei: „Am incercat sa lucram cat mai bine in aceasta saptamana la antrenamente. Vrem sa dam totul, vom avea motivatie. Mai ales ca nu am fost la 100% cu Dinamo”.

In alta ordine de idei, 10 jucatori ai clubului continua pregatirea cu nationala Romaniei, care in urmatoarea perioada va sustine si cateva partide test, in vederea pomogenizarii lotului care ne va reprezenta la Mondialul din aceasta toamna.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor