Noutati :

EXCLUSIVITATE! Super Gala de K1 in Sala Olimpia! Triplul campion mondial K1, olandezul, Remy Bonjasky vine la Timisoara! VIDEO cariera!

7 octombrie, 2011 - 03:17 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Unul dintre cei mai importanti sportivi din lume, luptatorul K1 Remy Bonjasky vine la Timisoara. Evenimentul va avea loc in 21 octombrie la Sala Constantin Jude din Timisoara, acolo unde va avea loc Gala Romanian Fight Challenge.

Remy Bonjasky va veni in Timisoara cu Dwright Harkinson care va lupta la categoria grea impotriva croatului Igor Mihailevichi. In super Gala de la Timisoara vor intra in ring sportivi din Olanda, Croatia, Ucraina si Serbia. Romania va fi reprezentata de luptatori din Timisoara, Bucuresti, Cluj, Iasi, Deva, Craiova.

Remy Bonjasky este un expert al loviturilor de picior din saritura, de unde i se trage si porecla de „The Flying Gentleman”. Considerat un luptator care loveste 80% cu picioarele, Bonjasky s-a retras din curcuitul profesionist de K1 in 2010. Acum detine o academie de lupte care-i poarta numele in Almere, Olanda, tara sa de adoptie.

VIDEO Mesajul triplului campion mondial K-1 pentru timisoreni

VEZI Cele mai tari KO-uri din cariera lui Bonjasky

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor