Noutati :

ACS Poli si-a ales antrenorul. Petre Grigoras vine sa salveze echipa

25 martie, 2016 - 12:07 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SPORT
4

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara si-a gasit antrenor. Gruparea de Liga 1 va fi preluata de Petre Grigoras, care in acest sezon a mai antrenat timp de doua luni pe ASA Targu Mures.

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu, pe pagina sa de socializare.

„Da, astazi 25.03.2016, Clubul Poli Timisoara si dl. Petre Grigoras s-au inteles ca, incepand de maine, dl. Grigoras sa preia functia de antrenor principal al echipei, cu obiectivul ramanerii in Liga I. Dl. Petre Grigoras v-a sosi in Timisoara diseara, iar maine va face primul antrenament.

Haideti, dragi polisti, sa fim uniti in jurul echipei fanion a orasului, ACS Poli Timisoara, proprietarul palmaresului, dreptului asupra culorilor si numelui Politehnica in fotbal si, la ora actuala, si detinatorul exclusiv al dreptului de utilizare fara limita de timp a acestor valori, acum, la greu si sa o sustinem pentru ramanerea ei pe prima scena fotbalistica, astfel incat de la anul, sa putem demara un proiect cu tinta inalta performanta!”, a scris Robu pe pagina sa de socializare.

Petre Grigoras a ajuns la un acord cu ACS Poli Timisoara si va incerca sa salveze echipa de la revenirea in liga secunda. Tehnicianul a antrenat ultima data pe ASA Targu Mures, in acest sezon, timp de doar doua luni. Antrenorul a mai pregatit in trecut Farul Constanta, FC Onesti, Petrolul Moinesti, Politehnica Iasi, Pandurii Targu Jiu, CFR Cluj, ASA Targu Mures si Otelul Galati.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

 1. Greu la deal , cu boii mici …Poți să ai cel mai titrat antrenor din lume ; n-ai cu cine !!!

 2. Ba ai cu cine!

  Avem lot. Avem jucatori

  Acum avem si antrenor.

  Fie ce o fi, atata timp cat nu a fost ales Dolarel Scuipilici Munteanu, si daca retrogradam, eu sustin echipa.

 3. Dlui Grigoraș lindoresc „Bun venit pe plaiurile Bănățenesc”cu gânduri bune si numai succese.
  Bine ca S-a rezolvat si partea materială pentru jucatori.Hai Poli.

 4. Cand ai foamea in gat ca paru accepti sa mananci si din gunoi( ACS Ppoli)