Aplicatie noua de la Facebook! Cum ii ajuta pe utilizatori?

Facebook a lansat o noua aplicatie. De data aceasta este vorba despre un fel de calendar, care le permite utilizatorilor sa gaseasca evenimentele anuntate pe reteaua de socializare la care ar dori sa participe.

Aplicatia permite vizualizarea cu usurinta a evenimentelor de care sunt interesati prietenii din lista Facebook a fiecarui utilizator, dar si a evenimentelor anuntate pe paginile de Facebook la care utilizatorii au dat „Like”. De asemenea, prin aceasta aplicatie utilizatorii sunt tinuti la curent si cu evolutia evenimentelor pentru care si-au manifestat deja interesul. In plus, aplicatia „Events” le recomanda utilizatorilor si evenimente care se produc in apropierea lor, in orasul in care locuiesc, spre exemplu.

Aplicatia Events este disponibila, momentan, doar in SUA.

Citeste mai mult aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.