Noutati :

Zborurile catre si dinspre Bucuresti, cele mai cautate pe Aeroportul International Timisoara

3 martie, 2020 - 01:23 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Bilantul traficului aerian de pasageri in transport intern, pe ruta Timisoara – Bucuresti, in anul precedent, confirma o crestere a datelor fata de anul 2018.

In anul 2019, ruta Timisoara – Bucuresti a inregistrat o crestere de 8,4% comparativ cu anul 2018, ajungand la un numar de 444,637 de pasageri transportati in cele 12 luni ale anului precedent. De asemenea, media de pasageri pe zbor a cunoscut o evolutie, ajungand la un numar de 109 pasageri/zbor in anul 2019, cu 9,8% mai mult decat in anul 2018. Astfel, conform datelor Institutului National de Statistica, ruta Timisoara – Bucuresti a devenit cea mai frecventata destinatie interna din Romania.

Cresterea traficului intern de pasageri pe aceasta ruta este o dovada a faptului ca activitatile economice dintre cei mai importanti poli economici ai Romaniei, respectiv Regiunea de Vest a tarii si Bucuresti, sunt intr-o permanenta dezvoltare. Acest lucru ne arata si faptul ca intre cetateni se desfasoara nu doar relatii comerciale, ci si un schimb de experiente culturale, educationale si profesionale”, a declarat directorul Aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...