Youtube lanseaza un sistem de abonamente platite. Vezi cum va functiona!

Noutati pentru utilizatorii Youtube! Google se pregateste sa lanseze un nou model de abonamente platite pentru un anumit numar de canale YouTube, fiecare avand o taxa de 1.99 dolari pe luna.

Aceasta miscare catre o platforma platita va ajuta la generarea unul flux monetar ce poate ajuta foarte mult creatorii independenti de continut, mai ales pe cei care posteaza in mod constant sub forma unei emisiuni, fie ea de entertainment fie tutoriale.

Aceste subscriptii sunt optionale pentru creatorii de continut si ei vor opta sa activeze sau nu acest sistem, la fel ca si utilizatorii care daca doresc sa vizioneze acel continut vor plati acea taxa lunara.

Google lucreaza de aproape un an de zile la acest sistem, iar proiectul a inceput sa castige teren imediat ce gigantii de media din online, Hulu cu 4 milioane de subscriberi si Netflix cu 30 de milioane de abonati, si chiar si Amazon, care au inceput sa ofere continut propriu pe canalele proprii.

Citeste mai mult!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...