Yahoo Mail pregateste cel mai mare update din ultimii ani

Yahoo Mail se pregateste sa lanseze cel mai mare update de la cel din 2005, pentru a transforma programul intr-un hub cu mesaje instante pentru cei 279 de milioane de utilizatori. In centrul update-ului se afla un plan ca sistemul de comunicare sa devina mai compatibil cu retelele de socializare. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa posteze update-uri la conturile de Facebook si Twitter, fara sa paraseasca pagina de Yahoo Mail, potrivit BBC News. Modul de trimitere a mailurilor si a mesajelor instant a fost imbunatatit si Yahoo sustine ca serviciul va fi de doua ori mai rapid decat Gmailul companiei Google sau Hotmailul produs de Microsoft. Userii vor mai putea vizualiza fotografii si videoclipuri de pe Flickr, Picasa si YouTube direct in casuta de mail. "Oamenii petrec mai mult de 30 de miliarde de minute pe luna pe Yahoo Mail. Este un produs foarte important pentru utilizatorii nostri si reprezinta cel mai semnificativ upgrade al Yahoo Mail din ultimii 5 ani", a declarat Dave McDowell, senior director al Yahoo Mail.

Yahoo Mail se pregateste sa lanseze cel mai mare update de la cel din 2005, pentru a transforma programul intr-un hub cu mesaje instante pentru cei 279 de milioane de utilizatori.

In centrul update-ului se afla un plan ca sistemul de comunicare sa devina mai compatibil cu retelele de socializare.

Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa posteze update-uri la conturile de Facebook si Twitter, fara sa paraseasca pagina de Yahoo Mail, potrivit BBC News.

Modul de trimitere a mailurilor si a mesajelor instant a fost imbunatatit si Yahoo sustine ca serviciul va fi de doua ori mai rapid decat Gmailul companiei Google sau Hotmailul produs de Microsoft.

Userii vor mai putea vizualiza fotografii si videoclipuri de pe Flickr, Picasa si YouTube direct in casuta de mail.

„Oamenii petrec mai mult de 30 de miliarde de minute pe luna pe Yahoo Mail. Este un produs foarte important pentru utilizatorii nostri si reprezinta cel mai semnificativ upgrade al Yahoo Mail din ultimii 5 ani”, a declarat Dave McDowell, senior director al Yahoo Mail.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.