Noutati :

Yahoo! isi lanseaza propriul telefon in septembrie! Vezi cum va arata!

19 august, 2011 - 09:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Daca mai toate marile companii si-au lansat un telefon care concureaza piata smartphon-urilor, nici Yahoo nu se lasa mai prejos. Septembrie este luna in care Yahoo intra pe piata telefoniei mobile. Vezi cum arata telefonul!

Astfel, un telefon branduit Yahoo! va fi lansat luna viitoare in Japonia, tara unde site-ul american este printre cele mai accesate, scrie TechCrunh.

Aparatul va fi lansat de SoftBank, al treilea mare operator de telefonie mobila din Japonia, care este si actionarul majoritar al Yahoo! Japonia.

Terminalul este produs de Sharp si are un ecran de 4 inch, camera foto de 8 megapixeli, sistem de operare Android 2.3, Bluetooth, Wi-Fi si slot pentru card.

In plus, telefonul are functie e-wallet, ceea ce inseamna ca poate fi folosit pe post de portofel electronic. Acest lucru nu este ceva neobisnuit in tara Soarelui Rasare, japonezii folosind telefonul pentru a plati cumparaturile de mai multi ani.

Telefonul va include servicii precum Yahoo! Licitatii, un calendar, un dictionar si  Yahoo! Loco.  SoftBank va livra telefonul Yahoo! in Japonia, incepand de luna viitoare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor