WhatsApp nu va mai functiona pe unele versiuni de iOS

Anunt important al WhatsApp. Acesta va renunta peste cateva luni la suportul pentru doua dintre versiunile mai vechi ale sistemului de operare folosit de iPhone.

Din 24 octombrie, WhatsApp nu va mai functiona pe iOS 10 si iOS 11, versiuni lansate in 2016 si 2017.

Afectati vor fi cei care detin un iPhone 5 / iPhone 5c sau versiuni mai vechi. Tinand cont ca iPhone 5 are deja noua ani, numarul celor care inca il mai folosesc ar trebui sa fie destul de mic.
Chiar si asa, cei afectati de aceasta schimbare vor trebui sa faca update de iOS sau, daca nu pot, sa-si cumpere un alt telefon.

Pe site-ul de suport pentru WhatsApp se arata ca acest gen de decizie se ia in functie de numarul de utilizatori ai platformelor – daca un anumit sistem de operare ajunge sa aiba foarte putini utilizatori, compania decide ca nu mai renteaza sa ofere suport pentru acesta.

De asemenea, se in considerare si securitatea. Versiunile vechi ale sistemelor de operare nu mai primesc update-uri de securitate, iar bresele acestora de securitate pot fi folosite pentru a ataca utilizatorii WhatsApp.

sursa: news.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...