Week-end nebun in clubul Zambara cu Negru, Dan Maxim si promo tour Delahoya

TIMISOARA. Se striga din nou adunarea in Zambara la sfarsit de saptamana! Si asta pentru ca petrecerile se vor tine lant, iar participantilor li se promite distractie fara limite ce va fi sustinuta de adevarati maestri ai muzicii electronice si nu numai.
Vineri, 28 martie,  este programat un chef ca in Ibiza cu NEGRU & DAN MAXIM.


Un adevarat maestru al muzicii electronice, NEGRU (Circoloco/DC10 Ibiza) va mixa pentru prima data in Timisoara la Zambara, iar la pupitru va fi ajutat pentru warm-up de DAN MAXIM.

Nascut din parinti muzicieni, Negru si-a dezvoltat latura artistica de mic, a studiat pianul 12 ani si a continuat traditia familiei, poate intr-o directie doar usor virata, in 2006 cand a devenit DJ in cluburile de after hours din Bucuresti.   A inceput ca DJ rezident in Studio Martin, urmand ca in scurt timp sa aiba cea mai rapida ascensiune, devenind unul dintre DJ-ii rezidenti Circoloco@DC-10.
Productiile sale, international recunoscute ca fiind “something special”, apar pe compilatii de mare renume cum ar fi: Fabric 75 mixat de Maya Janes Cole sau  2 Years of Cecille  mixat de Markus Fix.
Este unul din invitatii obisnuiti al petrecerilor de muzica electronica din Europa mixand la DC -10, Ushuaya, Reverse Madrid, Cocorico, Spazio 900-Roma, Londra, Croatia Festivals, etc.., datorita seturilor lui bine definite printr-un groove specific si o tehnica bine pusa la punct.

In ceea ce il priveste pe Dan Maxim, inca din copilarie lumea lui s-a invartit in jurul muzicii – un tanar absolut talentat, manuieste-n permanenta un groove care nu te lasa sa stai jos. A pus muzica de-a lungul timpului alaturi  LEE Van Dowski, Masomenos, Sis, Federico Mollinari, Nima Gorji, Paco Osuna, Ray Okpara, Johnny D, Nick Curly, Alex Picone, Massimo Di Lena, Vera, Ernesto Ferreyra, Valentino Kanziany, Bill Patrick, Anthea, Brothers Vibe, Nastia, RHADOO, Praslea, Pedro, Kozo ,Alexandra, Dan Andrei, Noidoi ,brothers vibe, Vera, Anthea, etc.

Vineri in Zambara
Open Doors @ 03.00
Intrare libera pana la ora 04.00
Preturi bilete dupa ora 04.00:  baietii  20 lei, fetele 10 lei

Informatii si rezervari: 0755/432836

Sambata in Zambara e dedicata DELAHOYA 2014 PROMO TOUR

Delahoya, primul festival de muzica electronica din Cluj-Napoca si unul dintre cel mai longevive din tara ajunge la editia cu numarul 18.  Insa, pana la momentul festivalului propriu zis, Delahoya incepe un promo tour, dand astfel ocazia unui grup select de cluburi din tara sa aduca la ele in casa legendarul vibe Delahoya. Primul promo party are loc in Zambara sambata 29 martie.
Atmosfera va fi intretinuta de  Horace Dan D,  Blanilla si  Ovijay

Primii 100 de participanti primesc gratuit un CD cu Compilatia Delahoya !!!

Sambata in Zambara
Open Doors @ 03.00
Intrare libera de la 03.00 la 04.00
Dupa ora 04.00, pretul biletului e 10 lei
Informatii si rezervari: 0755/432836 sau pe pagina Facebook Zambara!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.