The Mono Jacks intr-un concert acustic de exceptie la Jardin, in 5 august, in cadrul seriei Backyard Acoustic

Season The Mono Jacks intr-un concert acustic de exceptie la Jardin, in 5 august, in cadrul seriei Backyard Acoustic Season

Ajuns în a doua jumătate a sezonului, proiectul de reverie urbană și muzică de calitate Backyard Acoustic Season aduce pentru publicul timișorean un nou episod acustic cântat de The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008, după destrămărea cunoscutei formații AB4, a lansat până acum un album și două EP-uri, toate primite cu mare entuziasm de public. Încă de la primul concert, trupa a dărâmat așteptările, devenind în scurt timp cel mai bun debut românesc. Se mai spune că sound-ul lor, marcat de stilul indie, aminteste de Interpol, Editors si White Lies. De la festivaluri de avengură precum Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Electric Castle, Music Travel Festival, The Mono Jacks ajung în Timișoara la Jardin, în 5 august, pentru un concert acustic care îți face pielea de găină.

Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simțit, și la bucurie și la nervi. Poți să le spui amintiri sau emoții, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecție. Fiecare din noi a tot adunat frânturi și începuturi de piese, iar când ne-am unit în formula noua și colecțiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise, și mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunti de neuitat, altele la care doar s-a visat. Punem pe tava tot.”  spune Doru Trăscău.

Jardin, frumoasa grădină de pe Malul Begăi, găzduiește săptămânal evenimente cât mai diverse, pentru toate gusturile, aducând mereu un plus de valoare serilor petrecute aici prin proiecții de film, concerte electrice, cântări acustice, evenimente culturale și sociale. Cu un program altfel în fiecare seară, timișorenii șunt așteptați de fiecare dată când doresc să se relaxeze în compania unei varietăți largi de preparate culinare delicioase și a băuturilor fine, toate regăsite într-un cadru de grădină urbană, dar deloc pretențioasă.

Backyard Acoustic Season se întâmplă în București și Timișoara, iar seria din Timișoara continuă cu super cântări:

● 5 august: The Mono Jacks

● 18 august: Robin and the Backstabbers

● 1 septembrie: byron

● 16 septembrie: Coma

Biletele se găsesc în avans pe iabilet.ro sau la locația Jardin si costă 30 de lei. În seara concertului biletele se găsesc la intrare la prețul de 40 de lei. Mai multe detalii despre eveniment AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.