Party inedit, in weekend, pe acoperisul Iulius Mall Timisoara! Unde se gasesc de cumparat biletele

Petrecaretii din Timisoara au parte, in acest sfarsit de saptamana, de un party inedit organizat pe acoperisul celui mare mare centru comercial din oras.

Seria de petreceri marca „The biggest rooftop party in town” va poposi, pe 19 iulie, la Timisoara si va fi organizata de Blackout pe acoperisull Iulius Mall.

Incepand cu ora 23.00, la pupitre vor mixa unii dintre cei mai renumiti DJ ai muzicii electronice din Romania care au facut valuri peste hotare, precum NTFO, Punu si Adrianho. In plus, DJ de la Hunter/Game vor aduce experienta muzicii electronice de la Milano pana la New York.

„Succesul inregistrat de rooftop party-urile organizate in Bucuresti ne-a aratat ca exista un public iubitor de muzica electronica dornic sa  experimenteze party-uri cu muzica live in astfel de locuri neconventionale. Timisoara este un oras cu un numar mare de fani ai muzicii electronice, asadar era firesc sa continuam seria petrecerilor pe acoperis si aici. Rooftop-ul Iulius Mall este spatiul ideal pentru un astfel de party”, declara organizatorii evenimentului.

Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua bilete.ro, organizatorii incepand numaratoarea inversa pentru cel mai mare rooftop party din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...