Distractie pe cinste in randul studentilor din Timisoara. Inaintea sesiunii au organizat Revelionul in stil american!

TIMISOARA. Mare petrecere mare in randul studentilor care invata la Timisoara. Pentru ca urmeaza o perioada plina cu examene la fel de fel de materii, studentii au inceput sesiunea cu o mare petrecere.

Ei au organizat un Revelion in stil american. Nu au lipsit concursurile care mai de care mai distractive, dar nici bautura care a fost din belsug. Ba chiar s-au organizat si concursuri de baut bere cu paiul sau direct dintr-un furtun.

Petrecerea s-a incheiat spre dimineata, dupa ce studentii au obosit dansand pe cele mai in voga hituri din toate timpurile.

Evenimentul a fost organizat de studentii de la Universitatea Politehnica si Universitatea de Vest din Timisoara. Acesta este unul dintre rarele dati cand organizatiile de studenti si-au unit fortele si au pregatit o petrecere de o asemenea amploare.

Revelionul studentesc a fost la cea de-a doua editie. Acesta a fost organizat de OSUT Timisoara, Liga AC, LSFETc Timisoara, OSB Timisoara, L.S.F.E.E, Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara, LSCT Timisoara si Organizatia Studenteasca “Traian Lalescu”.

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.