Noutati :

Vrei invitatie pentru Google+? Afla aici cum poti sa intri in reteaua de socializare de la Google!

1 iulie, 2011 - 09:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Nu stii cum poti sa faci rost de o invitatie pentru noua retea de socializare? Iti spunem noi! Intri pe un link si te inscrii in lista Google+, iar daca ai noroc, poti sa incerci reteaua despre care se spune ca va detrona Facebook.

Google sustine ca noua lui retea de socializare, Google+, va rezolva ceea ce se cheama „nefericitul” sistem de partajare online. Insa Google este foarte restrictiv in lansarea de invitatii pentru Google+, nu oricine are acces la retea.

Utilizatorii s-au ingramadit pentru invitatiile de participare la Google+, pe care Google le-a lansat intr-un numar limitat. si asta pentru ca accesul la aceasta noua retea de socializare are loc, in prezent, numai prin invitatie. si nu oricum. Numai cativa utilizatori au primit 15 invitatii. Acestia au, astfel, dreptul de a aduce si alti oameni in retea.

Daca va aflati printre cei care-si doresc sa incerce Google+ si nu pot gasi pe cineva cu o invitatie in plus, aveti posibilitatea, temporar, sa va inscrieti pentru a solicita un cont Google+ aici.

Google a anuntat ca inca mai sunt de rezolvat unele probleme la Google+, astfel ca reteaua de socializare nu este pregatita pentru accesul larg al utilizatorilor.

Ca si Google +, Google Wave a fost disponibil la inceput doar pe baza de invitatie, asa cum a fost Gmail.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...