Viorel Screciu

Trebuie sa recunoasteti ca liga noastra de fotbal este frumoasa. Ba mai mult decat atat este de-a dreptul sexy. De ce? Pentru ca este ca o femeie de care nu te plictisesti niciodata. Pai cum sa te plictisesti, daca in fiecare zi vine cu ceva nou. Uite! Aflam dintr-o emisiune tv ca omul de nationala Razvan Rat, acum la sahtior, dar format in Liga lui Mitica, este doar pe locul opt in topul fotbalistilor care au trecut prin patul jurnalistei Ioana Popescu. Mai Rat! Cum sa ajungi tu pe opt? E clar! Lipsa de pregatire... de sange in pix. Am insa o mare dilema. Cine naiba e Ioana Popescu? si ca sa avem viata de suporteri mai „condimentata” au reaparut scandalurile legate de arbitraje. Cam multe greseli „nefortate”. Gurile rele spun ca toate astea sunt legate de reaparitia lui Borcea in prim plan. Nu stiu ce sa zic, dar prea se dau in stamba fluierasii. Cea mai groasa e intamplarea fotbalistica de la meciul Rapidului cu Pandurii. Cred ca toate se leaga de faptul ca e ultima editie de campionat in care campioana merge direct in grupele Champions League. Mirajul banilor. Toate astea, impreuna cu altele, au facut ca numarul spectatorilor la meciuri sa scada dramatic. Oamenii s-au cam plictisit de mizeriile din fotbalul mioritic. Ce sa caut la meci, sa platesc biletul, sa stau in frig, sa ma bata ploaia, ca sa ma si enervez? Asa mai bine stau acasa la televizor si macar am parte de scandalurile de rigoare si de injuraturile lui Becali la adresa lui Copos... ca sa dau doar un  singur exemplu. Apropos de Steaua. Sa va spun un secret. Pe zi ce trece se intareste ideea conform careia pe Lacatus nu il prinde returul campionatului. S-ar putea sa nu il prinda sfirsitul turului. si ce este de mirare in chestia asta? Nimic nou sub soare. La cum schimba Becali antrenorii nu ar fi o surpriza sa ajunga, in disperare de cauza, pe banca Stelei... Ioana Popescu. Fata aia cu... patul.

Trebuie sa recunoasteti ca liga noastra de fotbal este frumoasa. Ba mai mult decat atat este de-a dreptul sexy. De ce? Pentru ca este ca o femeie de care nu te plictisesti niciodata. Pai cum sa te plictisesti, daca in fiecare zi vine cu ceva nou. Uite! Aflam dintr-o emisiune tv ca omul de nationala Razvan Rat, acum la sahtior, dar format in Liga lui Mitica, este doar pe locul opt in topul fotbalistilor care au trecut prin patul jurnalistei Ioana Popescu. Mai Rat! Cum sa ajungi tu pe opt? E clar! Lipsa de pregatire… de sange in pix. Am insa o mare dilema. Cine naiba e Ioana Popescu?

si ca sa avem viata de suporteri mai „condimentata” au reaparut scandalurile legate de arbitraje. Cam multe greseli „nefortate”. Gurile rele spun ca toate astea sunt legate de reaparitia lui Borcea in prim plan. Nu stiu ce sa zic, dar prea se dau in stamba fluierasii. Cea mai groasa e intamplarea fotbalistica de la meciul Rapidului cu Pandurii. Cred ca toate se leaga de faptul ca e ultima editie de campionat in care campioana merge direct in grupele Champions League. Mirajul banilor.
Toate astea, impreuna cu altele, au facut ca numarul spectatorilor la meciuri sa scada dramatic. Oamenii s-au cam plictisit de mizeriile din fotbalul mioritic. Ce sa caut la meci, sa platesc biletul, sa stau in frig, sa ma bata ploaia, ca sa ma si enervez? Asa mai bine stau acasa la televizor si macar am parte de scandalurile de rigoare si de injuraturile lui Becali la adresa lui Copos… ca sa dau doar un  singur exemplu.

Apropos de Steaua. Sa va spun un secret. Pe zi ce trece se intareste ideea conform careia pe Lacatus nu il prinde returul campionatului. S-ar putea sa nu il prinda sfirsitul turului. si ce este de mirare in chestia asta? Nimic nou sub soare. La cum schimba Becali antrenorii nu ar fi o surpriza sa ajunga, in disperare de cauza, pe banca Stelei… Ioana Popescu. Fata aia cu… patul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...