Vino la mall sa-ti mobilezi casa! Se deschide Promob 2010 cu superoferte

Canapele, biblioteci, masute, dulapuri sau fotolii confortabile. Toate se vor gasi la mall la un targ de mobila cu vanzare intre 28 si 31 octombrie. Locul de desfasurare al targului Promob este la demisolul si parterul complexului comercial. Standurile celor peste 25 de firme din Arad, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Bihor, Prahova, Timis, dar si din Ungaria, in marea lor majoritate ale producatorilor, dar si mai multor comercianti, expun o multitudine de piese de mobilier clasic, colectii de avangarda, dar si mobilier rustic sau mobilier antic, accesorii, in dorinta de a oferi timisorenilor o paleta cat mai larga pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Pe parcursul celor patru zile vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, sau vor putea fi executate pe loc proiecte, la solicitarea clientilor. Pe perioada expozitiei, vor fi preturi promotionale! PROMOB 2010 reprezina o adevarata manifestare artistica in industria mobilei, precum si o buna modalitate de prezentare a celor mai inedite si originale creatii. Orar de vizitare, in perioada 28 – 31 octombrie, zilnic, intre orele 10 - 22.

Canapele, biblioteci, masute, dulapuri sau fotolii confortabile. Toate se vor gasi la mall la un targ de mobila cu vanzare intre 28 si 31 octombrie.

Locul de desfasurare al targului Promob este la demisolul si parterul complexului comercial. Standurile celor peste 25 de firme din Arad, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Bihor, Prahova, Timis, dar si din Ungaria, in marea lor majoritate ale producatorilor, dar si mai multor comercianti, expun o multitudine de piese de mobilier clasic, colectii de avangarda, dar si mobilier rustic sau mobilier antic, accesorii, in dorinta de a oferi timisorenilor o paleta cat mai larga pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Pe parcursul celor patru zile vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, sau vor putea fi executate pe loc proiecte, la solicitarea clientilor. Pe perioada expozitiei, vor fi preturi promotionale! PROMOB 2010 reprezina o adevarata manifestare artistica in industria mobilei, precum si o buna modalitate de prezentare a celor mai inedite si originale creatii.

Orar de vizitare, in perioada 28 – 31 octombrie, zilnic, intre orele 10 – 22.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.